| daniel19ny a întrebat:

am o problema recenta si urgenta m-a prins mama cand salvam o poza cu o femeie goala pusca nu a zis nimic cand a intrat in camera a luat doar telefonul de la incarcat de langa pc si mi-a zis altceva de parca nu ar fi fazut-o dar poate o sa zica ceva de ea ce sa ai zic? am 19 ani...mi-e rusine mai mult ca sigur ca a vazut-o da s-a facut ca nu o vede eu nu am reusit sa scap de poza la timp pentru ca fix atunci am vrut sa dau save si cand am auzit ca intra in camera am schimbat fila da n-a mers pentru ca a ramas la salveaza si a vazut-o mai mult ca sigur ce fac? crying((

9 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ

★Frate...ti-e rusine? "So what?"
Ai 19 ani... ce naiba, esti major deci nu e mare chestie.
★Daca aveai 12-16 ani atunci da, asta era rusinos dar asa, la varsta ta chestiile de genul sunt complet normale.

★Sincer, tot respectul pentru mama ta caci nu a fost absurda. Putea sa-ti spuna ceva dar cu ce rost?

★A fost si dansa la vasta ta deci intelege lucrurile de genul.
Totusi, nu vreau sa jignesc...dar in secolul internetului chiar nu pot sa-i inteleg pe cei care salveaza lucrurile de genul in calculator sau, si mai si, in reviste. De ce?
★Nu stiu, mi se pare aiurea sa salvezi lucrurile de genul atata timp cat ai internet.

★Acelea sunt site-uri pentru 18 ani, okay?
★Tu ai 19 deci ai varsta pentru asa ceva.
★Nu trebuie sa-ti fie rusine. Daca aveai 14 ani atunci da, dar asa in niciun caz.

★Comporta-te ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Poate era concentrata pe ceva anume si chiar nu a vazut. Sau poate a vazut si i s-a parut complet normal *asa cum si este*

★Nu te mai gandi la asta. O sa uiti cu timpul.

A★cum cateva sfaturi pentru tine.

★1. Folosesti google chrome, opera s.a.m.d. *firefox*
Inainte sa mai intri pe lucruri de genul invata comanda Ctrl+ shift+N *mod incognito*
Dupa sterge isoricul -Ctrl+H

★2. Nu mai salva lucruri de genul in calculator. E ciudat sa le colectionezi atata timp cat e netul plin de ele. Iei si virusi si pentru ce?

★Hai gata, uita! Nu e mare lucru.

Bafta! ✌

| gelu1970 a răspuns:

Daca ai 19 ani e de inteles. mama ta a dat dovada de mult tact si nu a zis nimic. sau ai impresia ca ea nu a avut varsta asta?
aparte de asta sunt sigur ca ai un pc plin de virusi daca salvezi astfel de arhive.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

dacă mama ta se comportă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, fă și tu același lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le salvezi in caz ca nu o sa-ti mearga netul in momente importante?

| LuciWv a răspuns:

Frate 19 ani si tie rusine ca a vazut o poza laughing daca intra peste tine cand erai cu o femeie, tu ce te asteptai sa zica, esti prea mic?!

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Nu te ingrijora, esti major, este normal, mama ta nu iti va spune nimic te asigur deoarece stie cum este varsta tineretii.
Nu-ti mai fi atat de rusine

| Irinamujoperufe a răspuns:

Nu cred ca e chiar atat de rau inteleg ca ti-e rusine pentru ca e mama ta si o respecti, doar ca ai19 ani si mama tastie asta si tocmai de aia nu ti-a zis nimic pentru ca esti destul de mare. una era la 13 ani si una e acum. nu mai fii atat de timid, incearca sa te comporti ca si cum nu s-a intamplat nimic, se uita totul

| Anania_Anania_1996 a răspuns:

Nu trebuie sa ii dai nimic de uitat ea stie ca e normal la varsta ta sa te uiti...si sigur de aia s a facut ca n a vazut o sa nu ti fie rusine.Lasa dupa ea ca nu va zice nimic crede-ma sau ii zici ca din greseala ca ai virusi ai intrat pe o pagina si ai vrut sa iesi dar nu te lasa

| daniel19ny explică:

Multumesc lui Irinamujoperufe .Anania_Anania_1996.Raynmaker文.9octombrie si poate restul la cei numiti aici as da funda la toti da nu pot la toti asa ca fara supararu nu dau la nimeni pentru ca sa nu se supere nimeni toti cei numiti mia ti fost de ajutor...multumesc mult (si cum zicea Raynmaker文 Poate era concentrata pe ceva anume si chiar nu a vazut. (nu poate ci chiar era asa dar cu toate astea dupa comportamentul ei cred ca putin...macar putin asa cat sa zica mi s-a parut.laughing