| Crysty1996 a întrebat:

am si eu o dilema aproape in fiecare seara visez cu o fata ca o tin de mana ca alea ca alea dar in realitate cand ma intalnesc cu ea doar ceau. ce mai faci si din alea. Acum eu vreau sa stiu ce inseamna toate visele alea? dau si funda!

Răspuns Câştigător
| Mimi58 a răspuns:

Pai poate pe aceea fata e atrasa de tine poate pentru ca iai facut un gest frumos sau ea vede ceva la tine`e sau cine stie din coincidenta!
FUNDA?

3 răspunsuri:
| Blagandrey a răspuns:

Pai parerea mea e ca o visezi in fiecarea seara e pentru ca iti place foarte mult de ea si esti foarte stresat din cauza asta si nu stii cum sa ii spui ca o placi. Sper ca te-am ajutat tongue

| Daianu6ka a răspuns:

happycind visezi o persoana inseamna ca ea adoarme cu gindul la tine.da, intr-adevar ea este atrasa de tine sh tu toooottt de ea))...de aceea ar trebui ca candva sa faca primul pas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste " cum sa te psihanalizezi singur"(o gassesti pe scribd); vezi sectiunea vise; acolo o sa te lamuresti
visele nu au o semnificatie predictorie sau de alta natura; ele reflecta dorintele si trairile tale; deci un vis nu poate insemna ca altcineva vrea sa faca sau nu stiu ce; altcineva nu intra in discutie; doar tu