Incearca sa stai cat mai departe de el adica ignora-l si o sa vina singur la tine... o sa vezi....Cu cat te apropii mai mult de el cu atat il pierzi
Incearca sa ii spui ca il iubesti mult sau daca nu incearca sa ii dovedesti
Pai daca tu crezi ca el inca te mai iubeste, incearca sa-l faci sa aiba din nou incredere in tine si dovedeste`i ca tu chiar vrei sa fi cu el, si nu o sal mai dezamagesti. Cam asta cred ca ar trebui sa faci, cel mai important este increderea. Sper ca te-am ajutat cat de cat :*
Timpul va spune totul. Daca o sa fi alaturi de el mereu, o sa fie bine. Probabil ca el acum e ranit si crede ca se va intampla iar acelasi lucru. Ce sa faci? Incearca sa devi prietena lui, confidenta lui iar lucrurile vor veni de la sine. Multa bafta!
Nu stiu daca ar mai trebui sa rascolesc trecutul, insa eu deja de un an nu ma pot impaca cu gindul ca el nu mai e cu mine si ca l-am pierdut dintr-o prostie. Macar sa se cuplat cu cineva poate ca ma simteam mai bine, sau cel putin sa a ignorat complet
Buna.la fel ca yo247. dc nu ii spui ce simti si atunci vezi adevarul.succees!
Am facut-o deja... zice ca nu vrea sa revina...
Pe linga toate astea de fiecare data cind ma intorc acasa ma intreaba cum stau cu dragostea si imi zice ca la el e foarte rau...
Aseara se uita insistent la mine si era trist, l-am intrebat dc si mi-a zis ca nu are sufletul impacat
Si dupa tine care ar fi motivul?