Pentru asa ceva, nu exista "metoda" de convingere! --- orice parinte stie ca raspunde de faptele unui minor sub 14 ani.Parintele este obligat prin lege sa-si supravegheze minorul si sa-si exercite autoritatea fara a recurge la violenta.
Daca i-ai spune ca te duci sa va faceti temele impreuna poate te-ar lasa.Dar cum unora numai de teme nu le arde cand sunt cu o fata, cred ca are dreptate maica-ta.
Salut.
Am dorit să te întreb dacă ai încercat să te gândeşti de ce mama îţi interzice acest lucru? Care crezi că sunt motivele?
Daca nu o cunoaste, probabil ii este frica de ce o sa faceti. Vorbeste cu ea si spune-i ca nu ai mintea unuia de 9 ani. Spune-i ca faceti teme sau pur si simplu ca vreti sa va vedeti. Daca nu o sa te lase nici asa, intalniti-va in parc, la un suc.Asa trebuie sa te lase, ca n-aveti ce face in public.
II aduci fata ai casa o arati parintilor, ii spuii ca e jumatatea ta si alte lucruri
Eu in clasa a3-a mergeam la "gagicu" acasa))))))))))))) Nici nu cred stiam ce e aia pe atunci ) Ii spuneam tatei ca ma duc sa ne facem temelee ) Si acum la aproape 14 ani nu ma lasa cu prieten ) Probabil credea ca eu is proastanaca in clasa a3-a )) Ma rog, gata cu asta, sa revenim la subiectul tau :3 Sper ca te-am inveselit putin citindu-mi prostioarele mele
Pai, pentru inceput nu te mai duce la ea acasa, intalneste-te cu ea afara... poate faptul ca mergi la ea acasa o deranjeaza pe mama ta ...incearca sa te apropii de mama ta si sa ii explici ca la 12-13 ani te indragostesti pentru prima data [adica asa se spune] si ca nu crezi ca faci ceva rau daca te intalnesti cu ea, si incerca sa o intrebi care e motivul pentru care nu te lasa, mai ales ca esti baiat, la fete e altfel
Eu atat am avut de spus, sper sa iti fie defolos :*
Baftaa! :*
Lasa sa mai treaca putin timp, iar cand o sa fitu ceva mai mari atunci spune-i mamei tale ca mergi la iubita ta.Pana atunci intalniti-va pe la scoala, pe la prieteni comuni sau prin alte locuri.
Primesc funda?