| crs122 a întrebat:

Sall tpu.Am vazut multi colegi din scoala ca au foarte multi prieteni si se saluta dar cu mine sunt doar 2 3. Ce sa fac sa fiu cunoscut? DAU FUNDITA

Răspuns Câştigător
| Gipsy_Gabriel_1998 a răspuns:

Bagate in vorba cu multe persoane...fa-ti prieten arata-le calitatile tale si vei fi cunoscut de acele persoane!

5 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Buna!
1.Este mai bine sa ai putini prieteni adevarati decat 1000 falsi!
2. Daca chiar conteaza pentru tine asa de mult, pur si simplu bagate in seama cu ei, cauta lucruri in comun si gata, ai mai multi prieteni.
Desi eu una te-as sfatui sa lasi lucrurile exact asa cum sunt deoarece chiar este bine.Nu inteleg de ce vrei numai persoane false cand te poti multumi cu prieteni adevarati care mereu iti vor fi alaturi...
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi blegut.nu toti care se saluta sant prieteni, iar tu te ducu la scoala sa inveti, nu sa fii vedeta ori domnul popularitate.

| Dracoola a răspuns:

De ce vrei sa fii cunoscut? Te ajuta cu ceva? In viata asta avem foarte putini prieteni adevarati oricum. Cred ca te macina dorinta de a fii acceptat cu orice pret de cat mai multa lume ceea ce din punctul meu de vedere nu-i ok. Daca iti doresti multi prieteni o solutie ar fi sa lasi multe de la tine adica sa le canti in struna si sa pupi cat mai multa lume in dos.

| LexaHD a răspuns:

Pai..cunoaste`i prietenii unui coleg de al tau. gasiti lucruri in comun, imprieteneste`te cu ei, discuta cu ei.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

| crs122 explică:

Pe strada am multi dar vreau sa fiu cunoscut si la scoala
dau fundita