Am sa iti spun din proprie experienta ca este bine sa te asiguri mai intai ca acea persoana nu mai tine la tine.
Daca esti sigur de asta, incearca sa nu mai ti legatura deloc cu ea, indiferent ca te doare. Eu sunt fata, iar pe noi ne enerveaza atunci cand un baiat care ne place( noi nu pe el) se cupleaza sau urmareste pe altcineva. Asa ca sugestia mea este sa schimbi TINTA, daca ma intelegi, si vei vedea ca tot acea persoana va suferi :* Sper ca te-am ajutat
Amintiri noi. Traieste viata la intensitate maxima.
Nu poti uita. Nu merge asa. Nu trebuie sa uiti.
Ce trebuie sa faci tu este sa vezi ce poti sa faci din viata ta acum, cu persoanele pe care le ai alaturi si orice te poate ajuta sa te dezvolti.
Fii ocupata cu dezvoltarea ta si nu iti spun ca vei uita, dar nu vei mai privi la fel lucrurile.
Daca te intristeaza foarte mult sa te gandesti la persoana aceea inseamna ca viata ta valoreaza prea putin pentru tine. Depinde doar de tine sa ii dai valoare.
Vei sti ca esti pe drumul cel bun cand te gandesti la persoana aceea si zambesti pentru ce s-a intamplat.
Vei zambi atunci cand viata ta va avea un sens. Sensul vietii tale nu va fi niciodata o persoana.
Concentreaza-te mult pe defectele ei sau gaseste-i unele, chiar daca initial o credeai perfecta.
Poate ca n-o s-o uiti, dar macar n-o sa mai tii asa de mult.Stii cum e, de la dragoste la ura de doar un pas.Fa-l rapid...
anonim_4396 întreabă: