Pai trebuie sa-l intrebi. daca nu te plaace nu-ul poti face cu forta sa te placa dar eu am alta varianta sa-l faci gelos si o sa iti scriu cum:
cand il vezi pune mana in par la un baiat si joacate cu parul lui
pupa un alt baiat pe obraz cand te vede
intreaba un baiat daca vrea sa iasa cu tine la un suc
daca nu merge asta e cu regrete dar succes mare
Nu te place. daca te placea cu adevarat, nu o placea si pe aialanta, doar pe tine.Deci zic sa nu il mai bagi in seama.Lasa-l sa se fu.a cu aialanta,gaseste pe altcineva, pul. gasesti pe toate drumurile, nu trebuie sa stai neaparat la a lui.
Gabrielutzu, sincer, esti cam prost, e doar un zvon ca o place pe aia, si nu mai folosii expresii obscene, ca dai dovada ca esti prost crescut.
Nu sunt un expert.
E cam greu devreme ce tu il placi pe el.
Mai ales daca el stie asta.
Nu incerca sa iti faci prea mari iluzii.
Stima de sine si orgoliul ii este la nivel maxim.
atunci cand apari uh in scena se umfla in pene, atunci el stie ca te pui si mai melancolica, te gandesti si mai mult la el.
Atata timp cat stie ca il mereu o sa se uite la tine ca o posibila prada.
Incearca sa fii o femeie independenta, sigura pe tine.
ca esti putin mai plinuta, nu-i nimic, inteleg ca asta poate fi un complex. daca vrei sa scapi de acel lucru care te face plinuta...
1. obtimismul nu te ajuta.
2. incearca sa gasesti metode de ati imbunatati stima de sine.
3. cu rabdarea treci si marea.
4. ambitie, nu vis.
5. vizualizeaza rezultatul
sper ca astea sa te ajute
In dragoste totul e relativ. La intrebarea cum fac sa ma placa X, sunt prea multe variabile. Incearca "sa te dai pe langa el".
Si eu traiesc acelasi lucru...mereu acel baiat de care imi place se uita la mine, imi zambeste, dar numai ca nu vorbeste cu mine.acuma are iubita.dar el stie ca il plac.eu una sunt eu insami si cred ca asta ar trebui sa faci si tu...
Pai.mwa. eu una daca as fi in locu` tau m`as duce la el.as vorbi si i`as zambi din vb in vb poate ajunge sa-ti ceara nr de tel sau id nu stiu si mie mi s`a intamplat si asa am procedat am incercat sa-i zambesc si sa ma dau in vb cu el. nu`i arata ca il placi:* si pana la urma daca te place.te place asa cum esti uh indiferent de cate kg ai asta e parerea mea. daca o sa fie ceva.lasa`l pe el sa faca primul` pas:*bafta`!
Incearca sa vb cu el.nu e o rusine sa eu spui ...ai mai mari sanse. poate el este indiferent.succes