| H3cky a întrebat:

Sall TPU, cum pot sa imi conving parinti sa imi cumpar un alt scuter mai puternic, eu am unul doar ca e spabut are 49cc de abia urc cu el la deal, am economisit cativa bani si pot contribui la plata dar parinti au spus ca la anul viitor imi voi lua altul dar eu as vrea vara aceasta sa imi cumpar.

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Poate ca nu isi permit anul asta sa iti ia. Poate considera ca nu e o investitie absolut necesara acum.
Poti sa incerci sa iti vinzi scuterul actual si cu ce iei pe el si cu ce ai strans, sa iti iei altul mai bun.
Plus ca una e sa le zici, uite, am vandut ala, am luat 10 lei pe el, mai am eu 10 lei dar mai imi trebuie inca 7 lei ca sa iau altul...decat..mamiiii, vreau scuter nou, acum!

3 răspunsuri:
| ReZiSTorr a răspuns:

Eu am intrat la cel mai bun liceu din oras cu media 9, 22 si parintii nu mi-au luat nici macar un scuter de 49cc de care as fi foarte bucuros.

| IMPLICAT a răspuns:

Ofera`le ceva ce asteapta de la tine.

| H3cky explică (pentru IMPLICAT):

Frate eu note bune am luat dar ei cred ca nu o sa mai fiu concentrat ca anul acesta am examenele.Sunt la tara treaba fac conduc tractor, combina, masina dar putin sunt impulsiv si mai comentez :\