eu ii inteleg pe parinti ei totusi e diferenta f mare.ea il iubeste dar nu se gandeste in ce se baga.la consecintele din vitor! avand 2 copii fiind mai mare cu 12 ani.acum nu e problema insa peste 5, 6, 10 ani crezi ca va mai fi aceasta iubire? el fiind in varsta nu va fi la fel ca si ea, la 25 de ani ea va fi in floarea varstei dorindusi distracti nu sa stea acasa sa gateasca pentru copii si barbat! Eu inteleg ca se iubesc enorm insa nu e vb numa de iubire.nu iubi cu inima gandeste cu cap gandeste-te ca peste ani de zile diferenta de ani se va simti si isi va da seama ca a facut o greseala avand o relatie cu un barbat mai mare si si cu copii pentru ca asta inseamna sa fie responsabila sa renunte la multe lucruri si mai ales ca se va certa cu familia! Sfatul meu pentru ea e sa se gandeasca la vitor la cum va fi daca va fi cu el peste 4, 5 ani.nu acum acum e indragostita pana peste cap si nu tine cont decat ca vrea sa fie cu el! CRezi ca ea la varsta de 25 nu va vrea sa mearga intr-un club, sa fie mai libera(el avand deja 40 crezi ca va merge cu ea?) pentru ea poate e prima iubire si e oarba nu vede consecintele unei relati cu un barbat mult mai invarsta cu copii.Ea acum ar da orice pentru el zice ca ar face orice.dar pe parcurs va vedea ca nu e ok sa speli dupa copii, sa faci mancare sa renunti la familie inlok sa te distrezi sa ai un baiat de varsta ta cu care sa iesi etc. sper ca am fost de ajutor. Funda?
Chiar nu imi pasa de aceasta persoana. Informatiile date sunt mult prea generale. Nu cunosc pe nimeni implicat deci nu pot sa realizez care este decizia buna din punct de vedere etic.
Faza e ca acel barbat e prea MARE pentru ea. nu stiu daca p iubeste chiar asa mult. oricum, sunt mai multe cupluri care patesc asta. Cred ca peste cativa ani nu o sa se mai simta diferenta de varsta si vor accepta si parintii fetei acea relatie .
Aici este o problemă delicată... Părinţii ei sigur nu acceptă relaţia ei cu acel bărbat deoarece este prea mare, plus că mai are şi două fete. Cred că ar trebui să discute foarte serios cu părinţii ei ( asta însemnând ca ea să fie SIGURĂ de ce face, dacă ei se vor despărţii, Doamne fereşte, părinţii ei vor fii foarte supăraţi ), să le explice întreaga situaţie. Altceva nu ştiu ce ar mai putea face... Sper că te-am ajutat!