Hey! Acum cateva zile am fost si eu in situatia ta`..Paii. Nu poate sa fie suparata la nesfarsit. Si prietena mea cea mai buna e asa. Spune`ii si tu daca nu vrea sa plece cu tine sa vedeti artificiile`. Sa va plimbatii. Cere`ii iertare. Spune`ii ca orice s-ar intampla tu tii la ea! Dar nu o minti., Spune`ii adevarul. asa e cel mai bine`. Si in plus`. Spune`ii ca in anul 2013 ar trebui sa nu fiti certate. Sa fiti ca inainte. Spune-i ca o iubesti ca o sora ..Si nu ai vrea sa se termine totul aici!` Sper ca te-am ajuttat. FUNDA? Daca mai ai nevoie de ceva intreaba`ma ..Sa`mi spui cum a mers
Melodia Prietenie Adevarata, cantata de Adda mi se pare foarte impresionanta, mai ales daca i-ai dedica-o ei cred ca s-ar simti magulita.Si daca spui ca prietena ta e irascibila si orgolioasa inseamna ca ar trebui sa-i lasi un timp sa se calmeze si sa fii indiferenta un timp, las-o pe ea sa faca primul pas. Daca o vreme va vedea cum e fara tine poate te va aprecia mai mult si isi va da seama ca esti o prietena buna si intelegatoare.
Pai depinde de ce v-ati certat.Fai ceva frumos.Cumparai un fular sau o ghanta, sau flori ar fi frumos.Ar putea sa para tampit pentr noi ca suntem baieti dar la ele chiar tine.Duo in oras, intr-un loc frumos, va uitati la artifici, mancati ceva, beti niste vin sau sampanie(nu spune decare ca nu stiu ce buget ai). Funda?
Deci ea nu s-a certat cu tine! Te duci si-i ceri iertare in genunchi, cred ca va aprecia
Gândește-te că din orgoliu se pot pierde prietenii. Și eu sunt o persoană orgolioasă și știu cum e. De fiecare dată simt cum e să îți iei indiferență din plin, dar știu cum e.
Înțeleg că ții la ea, dar și ea ține la tine așa de mult de își permite să se poarte astfel?
Și cine e de vină pentru conflict, din punctul tău de vedere?
Dacă ești tu, îndreaptă situația și încearcă și tu cu o mică minciunică să nu se prindă, dacă nu ești și tu orgolioasă lasă de la tine, fă-te că tu crezi că ai greșit și că are dreptate, o să o răsfețe puțin în orgoliu că tu ai fi cedat.
Sau încearcă să faci pe indiferenta, poate vrea doar atenție să se simtă ea bine și răsfățată, să vezi cum se întoarce la tine apoi dacă ÎNTR-ADEVĂR ține la tine cât o faci tu. Altfel de ce ți-ai mai bate capul cu o persoană care își permite atâtea? Fii deșteaptă!
Daca sunteti bff, as cam presupune ca e vorba de acelasi grup de prieteni. Te-mpaci cu ea de revelion cand probabil e beata, si daca nu-l faceti or something else, as zice s-o lasi asa. Decat s-o pupi in cur, mai bine asa. I-ai zis ce ai avut de zis, e randul ei. Eu asta as face; de fapt am facut asta si a mers.
Poi si eu am avut aceeasi situatie.Te inteleg.De fapt si de drept de ce sa te duci tu sa te milogesti pentru ea? Mai bine te duci la ea si ii zici cu curaj si tupeu,, asculta aici daca nu vrei sa incetezi sa te mai comporti asa eu nu stiu ce sa mai fac eu vreau sa ne impacam daca tu vrei vreau si eu dar daca tu nu vrei poti sa ma lasi in pace bun?'' si gata si ai sa vezi ca dupa ce o inmoi putin cu niste cuvinte din astea ca sa ii arati cat te chinui sa o faci sa te inteleaga si sa va impacati o sa vezi ca nu va dura mai mult de 2 zile si o sa vina si o sa-ti spuna,, imi pare rau'' la mine a mers nu stiu daca merge si la tine sau poti sa te duci ii faci cadouri si o stresezi pana va impacati sper ca te-am ajutat. fundita? :X
Hey dixi! Eu zic sa o cauti sa chiar daca incearca sa te ignore spune-i ca iti pare rau, si ca iti doresti foarte mult sa va impacati. Spune-i cat de mult ti la ea sau nu stiu -.- Uite, meloadia asta poate va ajuta :-? http://www.youtube.com/watch?v=dJPQKUwskGQ mie chiar imi place :)
Buna DiiXdii ea zi-mi te rog care a fost pricina de v-ati certat ambele! zi-mi doar pricina si iti zic ce sa faci sa ca te impaci crede-ma ca va functiona...astept raspunsul tau!
anonim_4396 întreabă: