NU la "Dragoste si Sex"!
NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!
Toate cele bune.
Din pacate nu ai ce sa faci si nici nu e bine sa te bagi. E relatia lor si ei stiu ce e mai bine pentru ei. E adevarat ca nu iti va fi usor si tu vei suferi cel mai mult, dat nu ai ce sa faci. Daca vrei mergi sa vorbesti cu un psiholog, te va ajuta sa te descarci. Multa bafta!
Buna, Andy,
Iti intelegem situatia si vrem sa te ajutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Sunt momente in viata cand nu pot face nimic si sunt lucruri si evenimente pe care nu poti sa le schimbi, de multe ori oameni dupa o perioada se schimba si nu se mai inteleg cum se intelegeau inainte si intervin discutii tu trebuie sa intelegi ca parinti tai chiar daca nu se mai inteleg bine si o sa se desparta tot o sa te iubeasca si tot o sa fie alaturi de tine cu toate ca nu mai sunt impreuna.fi tare si incearca sa intelegi ca unele lucruri nu le poti schimba
Uite aceste lucruri se intampla.In viata trebuie sa intelegi ca uneori nu e vina ta.Si parintii mei s-au despartit cand aveam 3 ani.Incearca sa le arati afectiune.Incearca sa-i aduci pe aman2 in aceleasi incaperi, imbratiseazai pe aman2, discuta in preajma lor de cat de bine v-ati simtit intr-o vacanta.Dar daca totusi e inevitabil pastreaza legatura cu ambii si fi la fel de apropiat.Nu fi trist, sa ai parintii despartiti inseamna 2 cadouri de craciun succes
In mare parte ai dreptate!
Parintii mei au facut la fel, i-am impacat de mai multe ori, credeam ca va fi mai bine, dar nu a fost asa. Sau certat din ce in ce mai urat pana la urma ajungand ca eu si sora mea sa le propunem varianta despartirii. Incarca sa accepti. Va fi foarte dificil dar va fi mai bine pentru toti. Cel putin in cazul meu asa a fost. In ceea ce priveste alegerea, poti face trucuri gen in timpul saptamanii la unul dintre ei la sf. de sapt. la celalalt iar in vacante o sapt. la unul o sapt. la celalalt. Dar nu-ti pierde speranta poate doar intr-adevar doar sunt ambii in toane proaste.
Imi pare rau pentru tine ca treci prin aceste momente.Inceaca sa vorbesti cu parintii, care este motivul certurilor. Apoi le pregatesti o cina romantica surpriza! incearca sa speri, o sa fie bine.
anonim_4396 întreabă: