| xXAn0nymXx a întrebat:

Sall TPU, fac 14 ani peste 2 zile si nu stiu ce sa zic...vad in jurul meu ca toti au o/un iubit/a dar eu nu am...
Problema este ca nu sunt genul de baiat care este "gay" sau mai stiu eu ce.Imi place de o fata dar ei nu ii place de mine.
Aseara chiar am visat ca eram pe strada cu ea si ei ii placea de mine si ne-am spus reciproc si dupa aceea ne-am sarutat.
Acel vis m-a facut sa ma gandesc mult la aceasta chesti dar chiar nu stiu ce sa zic.
Credeti ca este normal ca altii sa aiba relatii si eu nu?
PS:nu am avut nicio iubitasad

Răspuns Câştigător
| DumiY a răspuns:

Buna!
Mai intai vreau sa iti zic la mutli ani!

In al doilea rand sa tercem la problema care te macina.
Ai doar 14 ani, la varsta asta nu este nevoie sa ai o iubita.
Am si eu aproape 14 ani si sincer nu ma gandesc prea tare la lucrul acesta.
Ai viata inainte si ai timp ca sa iti faci o iubita. Acum doar scoala si familia ar trebui sa fie pe primul loc.

Cel mai bine ar fi sa nu te mai gandesti la fata aia si ai visat-o pentru ca te gandesti prea mult la ea.

Pa, pa!

| xXAn0nymXx explică (pentru DumiY):

Mersi de raspuns...ai dreptate dar nu sunt lamurit ce e cu visul ala

| DumiY a răspuns (pentru xXAn0nymXx):

Pai si eu o data si eu am visat un baiat care mi-a placut si multor persoane i s-au intamplat acest lucru, probabil e din cauza ca te-ai gandit prea mult la aceea persoana si ca tii prea mult la ea. Eu una zic sa nu mai faci asta pentru ca e doar o fata si nu are rost sa suferi pentru ea mai ales ca nu sunteti, nu ati dost impreuna si mai ales ca ea u te place. Incearca sa nu o mai bagi inseama sa o ignori in mare parte si poate o sa iti fie mai bine.
Mersi mult pentru funda kiss happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Şi ce dacă n-ai avut până acum o iubită?
Se gată lumea cumva şi nu ştiu eu?
Stăi cuminte mă şi vezi-ţi de treabă că ai timp şi de iubite toată viaţa ta după majorat.
Pe tine momentan trebuie să te preocupe şcoala, doar atât, iubitele mai târziu, parcă zici că muriţi acum de disperare dacă nu sunteţi cu iubita lângă voi.
Că şi ştiţi voi ce-i aia dragoste adevărată la doar 14 ani şi tot ce implică ea, ce să-ţi spun, ce preocupări pă ei!
Ok, deci sper c-ai înţeles cât de cât ce-am avut de spus!
Te pup!

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Ce e cu voi frate? Daca nu ai iubita ce, zici ca mori. Stai linistit, ca se uita chestiile astea.

| AdeVero12 a răspuns:

Bună! Păi eu te apreciez pentru că se vede că nu ești genul de băiat care e.mă rog. fără educație. Chiar dacă sunt fată am trecut și eu prin asta. E destul de aiurea să știi că fata respectivă nu te place. În fine ai visat-o pentru că te gândeai prea mult la ea, asta e destul de drăguț. Și cum a zis și Paws, la 14 ani familia și școala sunt cele mai importante, dar de multe ori nimeni nu ascultă sfaturile astea. Eu zic că dacă tu chiar vrei, vorbește cu fata(dacă nu ești sigur de sentimentele ei) sau impresioneaz-o. Dacă nu-ți iese stai calm, mai sunt fete.
P.S. : La mulți ani! happy