Iti dau o idee...nu stiu daca s-ar putea sa mearga sau nu dar totusi ar fi o idee buna.Iti propun sa nu ii spui tu ca o placi pentru ca s-ar putea sa iti franga inima. Vorbeste cu o prietena de-a ei si spune-i sa o intrebe ce crede despre tine iar atunci daca consideri ca are pareri destul de bune poti sa ii spui.Ar fi o idee...Nu o lasa sa creada ca iti place de ea pentru ca o safaca figuri pe langa tine. Sper ca te-am ajutat
Du-te la ea, intr-o pauza apuco de o mana si spune-i doar intre 4 ochii ce simti pentru ea. Cam atat, de aici am baza in tine ca te vei descurca. Bafta!
Păi, dacă aveți prieteni comuni, poți să le spui prietenilor tăi ( și a ei ) să vă jucați un joc de Adevăr și Provocare. Îi spui unui amic de-al tău să te provoace să spui de cine îți place. Atunci, este liniște și toți sunt curioși să afle. Dar dacă nu crezi că e bine așa, pune o prietenă de-a ei să întrebe ce părere are despre tine. Sau totuși, eu zic să-ți faci curaj și să îi spui în față c:.
Asculta la mine: si aveam aceeasi problema is pana la urma tot i-am spus doar ca nu e reciproc ... Un sfat bun: FII TU INSATI! and Just Smile
Buna! Pai desigur, poti sa rogi o fata sa ii ceara parerea despre tine...sau ai putea sa ii arati ca o placi (acum depinde si ce gen de fata este).Sau daca ai printre colege o fata care iti este prietena destul de buna, poti sa o rogi pe ea sa puna niste cuvinte bune sau sa ii spuna ca o placi.Si da, la sfarsit te sfatuiesc sa ii spui personal.Sigur te va crede. Sper sa reusesti sa ii spui ce simti.Succes!
Ar trebui sa-i spui ca o placi pana nu va fi prea tarziu, ia-ti inima in dinti.Sau ai putea sa ii scrii intr-un biletel.
mishka99 întreabă: