| AdrianoAdi77 a întrebat:

Sall TPU
In urma cu 3 luni am trecut printr-o despartire cu prietena mea, ea mi-a spus ca vrea sa luam o pauza apoi a zis ca vrea sa ramanem numai prieteni,am refuzat acest lucru spunandu-i ca nu pot sa fiu prieten cu cineva daca o iubesc, i-am urat sa aiba grije de ea, sa fie fericita langa altcineva si-mi cer scuze daca nu am reusit sa o fac fericita. Dupa 2 saptamani s-a bagat in relatie cu un alt tip pentru numai 2 saptamani. De cca o saptamana am inceput sa vorbim iar, azi trebuie sa ne vedem dar sustine ca vrea sa fim numai prieteni si nu o sa mai fim nici-o data impreuna. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa renunt la ideea ca o sa mai fim vreo data impreuna s-au cum sa fac sa o cuceresc din nou?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Dacă are sentimente pentru tine îţi va spune şi îţi vei da seama.
Faci o pauză din prietenia asta şi ai să vezi cât eşti tu de important pentru ea şi în funcţie de asta vei lua o decizie finală

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar trebui sa-ti mentii prima vorba. Daca te vei schimba te va face batistuta. Nu ceda cu una cu doua.

| AdrianoAdi77 explică (pentru darrio2007):

O sa incerc sa fiu sigur pe mine si sa-i dovedesc ca sunt bine si fara ea. Chiar daca uneori imi este dor de trecut.

| Freya1 a răspuns:

Doi oameni pot sa ramana prieteni dupa o despartire doar daca mai au sentimente unul fata de altul sau doar daca nu mai simt pur si simplu nimic unu pentru altul.
Asa ca trebuie sa analizezi bine situatia de ce mai vorbesti inca cu ea, de ce mai vorbeste ea inca cu tine si sa iei o pauza din aceasta prietenie sa vezi cum reactioneaza ea.Nu o mai cauta un timp, nu ii mai raspunde sau raspundei sec si vezi ce iti spune si cum reactioneaza.

| AdrianoAdi77 explică (pentru Freya1):

Mi-se pare un raspuns foarte bun si apreciez lucrul asta. Cat timp am stat despartiti iar ea s-a bagat cu alt baiat eu inca mai aveam sentimente pentru ea, dupa ce am aflat ca s-a despartit de ala am cauta-to, am vorbit si mi-a povestit prin ce-a trecut cu fostul dar in mine sustine ca vede un simplu prieten atata tot ca nu mai vrea relatie cu nimeni. Diseara o sa ne vedem sa ii pot oferii o floare si un martisor apoi nu am sa o mai caut o perioada. Oricum cred ca-mi fac sperante degeaba, unele fete cand spun ceva cam aia fac, au un caracter si o tarie aparte fata de baieti.

| AdrianoAdi77 explică (pentru Freya1):

Am fost sa ma vad cu ea, am discutat si spune-a cu zambestul pe buze ca ce-a fost a fost si asta este si ca nu mai vrea nimic. V-oi merge inainte ca nu-i nici-o pierdere, de cele mai multe ori ne gandim prea mult la altii si uitam de noi.

| Freya1 a răspuns (pentru AdrianoAdi77):

Las-o si in pace daca e sa fiti impreuna ve-ti fi daca nu nu

| Freya1 a răspuns (pentru AdrianoAdi77):

Dacă are sentimente pentru tine îţi va spune şi îţi vei da seama.
Faci o pauză din prietenia asta şi ai să vezi cât eşti tu de important pentru ea şi în funcţie de asta vei lua o decizie finală

| HazelEyes77 a răspuns:

Daca ea nu mai vrea sa fiti impreuna atunci nu vad rostul sa mai incerci. Oricum iti dai seama din comportamentul ei fata de tine daca mai are ceva pentru tine sau nu. Nu i da de inteles ca iti doresti sa fii cu ea din nou. Lasa lucrurile sa decurga normal.

| AdrianoAdi77 explică (pentru HazelEyes77):

Cand ma sună mereu vorbeste dragastos cu mine, imi povesteste ce-a mai facut si multe alte lucruri insa spune ca vede in mine doar un simplu prieten ca nu mai simte nimic pentru mine.

| PersonajFictiv a răspuns:

Banuiesc ca tipa vorbea deja cu altul atunci cand ti-a zis ca vrea pauza,iar in pauza asta te-a pregatit ( nu voia probabil sa iti dea vestea deodata, nu te-a luat tare din prima ) ca apoi sa iti spuna ca s-a terminat si sa ramaneti doar prieteni asta pentru ca ea il voia pe ala.Ti-a dovedit ca nu erai cine stie ce pentru ca dupa doua saptamani era cu ala.
Te-a umilit, nu stiu ce ai tu in cap de mai vorbesti cu ea, dar ce ai tu in cap nu e ok deloc, sa stii.
Sfatul meu?
Scoate-ti prostiile din cap si poate nu ai sa mai fii asa sclav ( nu o lua ca pe o jignire, ca nu e ), nu ai niciun motiv sa o vrei din moment ce s-a purtat asa cu tine nici ca amica, nici ca iubita.

| AdrianoAdi77 explică (pentru PersonajFictiv):

Mersi mult pentru sfat, am luat deja decizia de a nu mai comunica cu ea deloc. Mi-am dat seama ca nu am nevoie de-o persoana ca ea langa mine. Legat de faza cu acel baiat, sunt de aceeasi parere ca ea comunica cu el si avea de gand sa inceapa o relatie cu el. Sa grabit si a dato in bară pentru ca nu i-a mers cu tipul acela. Viata merge inainte.

Răspuns utilizator avertizat