Poti sa ii faci cadou multe lucruri gen: haine, parfumuri, bijuteri mai ales ciocolata...mie una imi plac foarte mult cerceii si parfumurile si mai ales ciocolata alba
M-am dus azi si i-am luat un set cdu bratara si lantisor din argint. sper ca o sa-i placa
Cu siguranta o sa-i placa si multumesc
Daca ai destui bani poti sa-i iei un tricou, un parfum, niste machiaj sau bijuterii[nu pe toate ] Sper c ate-am ajutat
Haine,accesorii,bomboane,ciocolata,parfumuri,luciuri de buze,fard de ploape,accesorii(de par),telefon, laptop, CD-uri cu melodiile ei preferate, oja, daca ai mutli banuti si ea siar dori un animal de companie iai putea lua...
Sper sa fie idei bune!
Ceva de imbracat:un tricou sau o pereche de blugi.
Poti sa ii iei un parfum sau niste bijuterii:un lantisor, o pereche de cercei bratari etc
FUNDA
?
Daca nu iti permiti sa dai foarte multi bani pe cadou, eu zic sa nu te lacomesti! Intreb-o pe ea cam ce ar vrea sa primeasca si indeplineste-i dorintele! Sper ce te-am ajutat! Funda?
Mancare ma? Doar nu e saraca sa nu aiba ce manca
Pai....Depilde daca ea e fan Lala Band i-ai o revista c u ei si ce ar fi de un tricou
Sau niste machiajuri.
Daca e mai nu stiu, finuta i-ai niste bijuterii (nu de aur). DACA nu stii, dai bani