Incearca sa ii amintesti de vremurile bune de demult si fii calma permisiva si sai se inteles ca il placi.
Intai afla daca si el te place... si pe urma poti sa-i spui si tu:p. pune o prietena ceva sa il intrebe sau bati tu un apropo...
Te duci la el daca este singur sau dac anul este singur il tragi de mana si te duci intr-un loc mai retras si ii zici urmatoarele replici.
Uite de ceva vreme am simtit ceva pentru tine si am vrut sa te intreb daca ai vrea sa fim inpreuna.Nu este o problema daca nu imi rapunzi in momentul acesta te mai poti gandi dar te rog frumos da-mi un raspuns!
Spune-i ca il placi! Priveste cum am facut eu: Iam spus ca il plac fara sa stiu daca el ma place. Pai de fapt mie imi place de el de 5 ani. Oricum crede-ma daca va intelegeti bine nu va fi nimic jenant...
Vorbeşte cu el şi găseşte lucruri comune, iar aşa îţi poţi da seama dacă te place sau nu. Dacă comunică cu tine cu siguranţă îi place prezenţa ta, incearcă să-i devi o prietenă foarte apropiată. Dacă asta nu funcţionează ai putea să-l întrebi ce simte pentru tine. Sper ca te-am ajutat!