| Eduard99ant a întrebat:

SAll TPU terog mult ajuta-ma, eu si soramea am gasit un caine pe strada... mikut pichinez de rasa fara stapan avea lacrimi cand l-am vazut... si i-am rugat pe ai mei sa ne lase nau vrut, Va rog ziceti-mi cum sai conving, va implor ( scuze de categorie)

8 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Stiu,cum e am gasit si eu acum o luna unul.din fericire l-a luat o colega de`a mea acasa.

| ßΘɱßΘɴίκ a răspuns:

Pai in primul rand un animalitzi schimba viata. te ajuta sa fii mai responsabil [un lucru care sa'l spui alor tai laughing)] chiar nu stiu. spune si tu k un animal de companie influenteaza in bine un copil happy

| Eduard99ant explică:

Am incercat tot inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa zic nu stiu, eu cand eram mic tot am gasit un caine, si nu imi dadeau voie parintii sal tin in casa, si i-am facut o căsuţă mică pe strada din cutii, şi în fiecare zi ii aduceam mancare, apă happycand eram mic fiecare animal de pe strada ingrijeam, nu stiu de ce asa procedam, dar imi e mila de ele, si asta e happy sper sa ii convingi pe ai tai sa-ti dea voie, daca nu, poti sa gasesti un loc asa mai secret unde prin cartier happy si ii faci o mica casuta, mancare si apa happy mult succes happy

| DarkSell93 a răspuns:

Cum a zis si romao ...invatal sa stea pe langa casa ta si ai grija de el

| nul a răspuns:

Pai spune-le va ti-a fost foarte mila de el si vreai sa il ti langga tine saq il ingrijesti

| HelpME916 a răspuns:

Ai putea sa faci asa o figura de copil mai mic cumva cu buza de jos intoarsa si cu niste ochi mari; sper ca te-am ajutat