Si crezi ca daca faci muschi si te inalti o cuceresti sau va fi 100% a ta? Ai forte multe de invatat si de experimentat la capitolul asta.
Acum pentru muschi faci sala si pentru inatime baschet sau inot!
Eu unul iti pot recomanda cel mai complex sport(in viziunea mea, evident):innotul.Acesta te dezvolta pe mai multe planuri.Este posibil sa cresti pana la 1.90, dar aceasta v-a mai dura ceva timp. Apropo' si de fata, daca nu te place asa cum esti, mai bine cauta alta dar poti incerca si sa te schimbi pentru ea, nobil sentiment, felicitari!
Eu zic prima dată să îți schimbi fața si apoi să te gândesti la alte aspecte
Poza e din 2016
Nu cred că ai evoluat prea mult de atunci.
Poti sa faci orice spor vrei, daca e sa fii scund, asa vei fi. Depinde cum sunt parintii tai de inalti si pe care il mostenesti. Daca nu esti printre cei mai inalti dintre colegii tai, te asigur ca nu vei ajunge la 1.90, poate nici 1.80.
Daca vei fi inalt sau scund, sau mediu, iti dai seama deja. Ce varsta ai? Baietii cred cam pana la 18 ani. Dar poti sa mai cresti cate un cm sau doi pe an. Sportul nu influienteaza in genetica. Sportul poate te ajuta sa cresti un cm. doi, dar nu din scund sa fii inalt. Totusi e bine sa faci sport, sa mananci sanatos, sa te mentii la o greutate corespunzatoare si macar faci ce poti ca sa ai o inaltime cat de cat, si daca nu o sa ajungi sa fii prea inalt. Poti sa ai si 1.72-175 si sa te placa fetele.
La o fata ii place mai mult sa vada cum te comporti cu ea, cu cei din jur, sa fii sociabil, dar placut... decat sa ai muschi si sa te dai mare, dar nu ai un prieten. Poti impresiona mai mult cu abilitatile tale. Trebuie sa ai incredere in tine. Ai putin grija de aspect, dar mai mult de interior, ce gandesti, ce spui, ce faci. Succes.
Omule in primul rand slabeste ca se vede din poza ca esti mai grasut si nu conteaza daca ai muschi sau daca esti inalt, eu am 1.75 si nu am muschi dar stiu cum sa ma port cu fetele si cred de asta ma plac fetele
sweetchocolate întreabă:
Effy35 întreabă: