| Annastasia a întrebat:

Vreau sa petrec mai mult timp cu sora mea mai mica si cu prietenul meu, ca ea sa il accepte si sa se obisnuiasca cu el si cu faptul ca el va fi prin preajma mai des.Am incercat sa gasesc niste activitati pe care am putea sa le facem impreuna,insa,inspiratia mea e zero.Ce idei de activitati aveti?(daca va ajuta varsta atunci eu am 14, el 15 iar ea 8)
fundita :*

Răspuns Câştigător
| AnnaBella1234 a răspuns:

Sall,eu iti sugerez sa mergeti la un suc impreuna, sau daca vremea este frumoasa mergeti la un picnic.Ati putea sa mergeti impreuna sa va plimbati sau sa mergeti cu rolele sau bicicletele. Puteti face multe, insa daca faci asta pentru ea ca sa se obisnuiasca cu iubitul tau, atunci gandeste-te la activitatile preferate ale surori tale si inplic-o mai mult in ceea ce faceti voi doi.Indiferent ce activitati alegi iti urez distractie placuta si sper ca surioara ta o sa il accepte pe iubitul tau

1 răspuns:
| NoBodyByMe a răspuns:

Puteti merge toti la film, acum ca s.a incalzit puteti iesi in parc sa va plimbati cu barca, sa va jucati cu mingia, sa va plimgati cu bicicleta, rolele...etc.