| stefstefansteff123 a întrebat:

vreau si eu o simpla parere, ca sa stiu daca renunt sa nu...Acum ceva timp am cunoscut o fata pe nume Cristina, ne-am imprietenit si am fost impreuna, apoi ne-am certat si eu ca prostul am blocat-o timp de 6 luni, apoi i-am dat unblock acum ieri am inceput sa vorbesc iar cu ea si sa imi dau seama ca o iubesc, ea are pe cineva de 2 saptamani dar inca tine la mine, imi dau seama..Nu vreau sa o mai pierd fiindca de data asta chiar vreau sa ma iubeasca si sa fim fericiti impreuna.Ce sa fac ca sa ii arat cat de mult tin le ea? Sincer o iubesc cum nu am mai iubit pe nimeni, ce parere aveti? Sa renunt?

7 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Nu renunța!
Întâniți-vă și vorbiți, spune-i ceea ce simți! Luptă pentru ea!

| Mayar a răspuns:

Noh, acum dupa 6 luni te.ai trezit si tu?! Prea tarziu, a trecut baba cu colacii! Data viitoare fi mai cu capul pe umeri, nu in pamant!

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Bine că nu e vorba de mine, eu zic să nu renunti fă și tu un gest mare de iubire Scrie mare in fata case/blocului ei TE IUBESC CRISTINA

| immortalfaith a răspuns:

Asa e prima iubire, don t worry
Fata, Kurisu chan, din moment ce e cu altcineva nu mai tine la tine
Mai sunt milioane de fete disponibile
Parerea mea e sa renunti
Acum tu nu o sa renunti pana nu te dai cu capul de toti peretii, asa ca fa orice te duce capul ca pana la urma realizezi ca iubirea e o minciuna

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiMarian343 a răspuns:

Salut Stefan, sincer cred ca tot ceea ce poti sa faci e sa ii acorzi timp sa se desparta de acel baiat, sunt sigur ca inca te mai iubeste dar nu poate pentru ca e cu acel baiat, sincer ar trebui sa ii spui cat de mult o iubesti si sa nu o parasesti pentru ca daca te-a iubit odata te mai iubeste si acum.Din 3 motive te mai iubeste sau o sa te iubeasca: 1. Daca si tu o iubesti 2. Daca ai fost cu ea 3. Daca vorbesti cu ea acum...Parerea mea e ca prea multa lume se desparte, fa tu opusul si fii cu acea fata Cristina, si arata-i ca o iubesti, si sa nu iti bati joc de ea. Funda?

| stefstefansteff123 explică (pentru AndreiMarian343):

Iti multumesc foarte mult, o iubesc extrem de mult si vreau sa fie cu mine..Suna ridicol dar o iubesc pe zi ce trece si nu am uitat-o deloc, sunt gelos ca e cu acel baiat, dar sper sa ma iubeasca si pe mine, deja sufar teribil ca am pierdut-o...Iti multumesc de sfat, si cred ca daca si ea ma iubeste macar putin, imi va da din nou o sansa. Sper, nu pot sa traiesc fara ea, iti multumesc