Ceea ce vrei tu sa faci s-ar putea intoarce impotriva ta, gandeste-te ca poate o faci sa revina in tara numai pentru o mare prostie de a ta sa-i pui la incercare loialitatea si dintr-o prostie iti risti prietenia cu ea, nu vine de la 10 km ca poate de la sute de km si pentru ce...mie sa imi faca cineva asa ceva as strange-o de gat
Atata timp cat inca tine legatura cu tine si se intereseaza de viata ta ...stai calma si nu te mai stresa cu aberatiile astea de copil de 10 ani
Stiu si eu... spune-i ca subit te-ai imbolnavit, ca ai fost la medic si ca boala ar fi destul de grav si ai nevoie de ajutor. Daca iti este prietena va veni in Romania sa te ajute
Nu sunt de acord cu testarile astea.Tie ti-ar placea sa fi testata de ea? si sa afli dupa?
Sa vezi daca te lasa la greu. Daca a stat cu tine doar la bine e o prietena falsa.
-prefa-te ca ti-e rau sa vedem daca renunta si vine la tine in Romania."daca tii mult la prietenia noastra vino sau nu vom mai fi prietene"
- pune-ti toti prietenii sa ii zica eu stiu? Ca ai avut un accident..ceva..testeaz-o..nu prea am idei in dimineata asta sunt cam confuza