| ExXify50 a întrebat:

Sall, voi daca ati fi pusi in situatia sa alegeti intre prietena/prietenul si familie ce ati alege?

14 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Daca m-ar pune sa aleg din clipa respectiva aceea persoana nu mai exista pentru mine

| mihaelaa18 a răspuns:

Binenteles ca familia, pentru ca este cea mai importanta.Prietenii azi sunt maine numai sunt...dar cu familia ramai pentru todeaunahappy. Oricum dupa am ajuns la concluzia ca prietenii nu exista...sunt doar niste simpe cunostinte, nimic mai multoh go on

| CreepyCrow a răspuns:

I-as explica prietenului ca daca ma iubeste nu mar pune sa alegkiss

| RonyJey a răspuns:

Daca te referi la iubit sau iubita, cred ca in cazul in care familia nu il/o accepta ii poti ajuta tu sa inteleaga ca este o persoana chiar calumea, in cazul in care chiar este asa si daca vor vedea ca va iubiti cu siguranta vor intelege, dar daca el/ea te pune sa alegi intre el si familie, fie el iubit sau doar un simplu prieten este evident ca ai alege familia. Nimeni nu iti va fi alaturi la greu niciodata. decat familia, ea fiind umarul pe care poti plange mereu, te cunoaste cel mai bine si te poti intoarce la ea ori de cate ori ai nevoie fara sa iti fie teama ca nu ti-ar putea fi alaturiwinking

| VeronicaLL a răspuns:

Daca ti-ar fi prieten/a adevarat nu te-ar pune sa alegi, iar daca familia te-ar iubi ti-ar accepta prietenul. Nu e ok din partea lor sa te oblige sa alegi.

| Andrei07565486 a răspuns:

Alegi familia, o fata e schimbatoare, azi te iubeste, maine e in brate la altu`, sfatul meu : familia va fi aceeasi, buna, rea, esti al` lor laughing

| bloodyhell a răspuns:

Nimic.singura si fericita forever!

| Wowhow a răspuns:

Familia...gasesc oricand un alt baiat, dar familia a fost langa mine din prima clipa.Zau,cum s-ar gandi cineva sa-i tradeze?

| ExXify50 explică:

Eram doar curios sa vad ce raspundeti si eu as alege familia

| mihaelaScumpaA a răspuns:

Prietena! petru ca daca itit pierzi cea mai mai buna prietena este cumplitcrying(mie mi s-a intamplat)
familia va intelege dc tiai ales prietenul si te va ierta!
iar prietenul tau nu se va supara daca te iubeste cu adevarat! pa-pa si succes (tot ce am zis este doar parerea mea)

| mihaelaScumpaA a răspuns:

Prietena! petru ca daca itit pierzi cea mai mai buna prietena este cumplitcrying(mie mi s-a intamplat)
familia va intelege dc tiai ales prietenul si te va ierta!
iar prietenul tau nu se va supara daca te iubeste cu adevarat! pa-pa si succes (tot ce am zis este doar parerea meA

| racheta666 a răspuns:

Familia!

| redu96 a răspuns:

Cu siguranta familia pentru ca prietena/prietenul nu e alaturi de tine cum e familia in plus el/ea nu va sta permanent in viata ta

| ellelavine a răspuns:

Familia conteaza mult.dar stii. daca ai putea sa le explici parintilor ceva.sau daca ai sora/frate el/ea sigur te va intelege pentru ca probabil si ei au trecut prin asta.deci explica-le.si daca nu poti eu as zice sa alegi familia pentru ca tu locuiesti cu ei, ei au grija de tine si cel mai important TE IUBESC, prietena/prietenul nu chiar...nu sunteti legati decat de prietenie...crede-ma.si sigur mai exista fete/baieti cu care sa te intelegi happy