| JIStefania a întrebat:

Sallut!
De ce crede toata lumea ca:
daca vorbeste o fata cu un baiat sunt impreuna?
Este un baiat care ii cu un an mai mare decat mine si ne intelegem bine. La bancetul clasei a 8-a din scoala am vorbit cu el in clasa noastra si toti care au vazut ca sunt singura cu el in clasa faceau fiuri si ne intrebau daca suntem impreuna.
Azi de la ora 12-13 profesori neau lasat pe toti afara eu am vb cu el. Deci am vorbit despre fete si baieti si m-a intrebat ce imi place la un baiat iar eu i-am raspns ce... Eu l-am intrebat ca ce-i place la o fata si a zis cu care se poate vb. Deci intrebarea mea ar fi: el ma place? Sa fiu sincera mie el mie foarte simpatic. Dar nu l-as putea imagina ca iubitul meu...

2 răspunsuri:
| EmoGirl11 a răspuns:

De ce nu? Daca va intelegeti atat de bine, nu ar trebui sa te gandesti ce spun altii si sa-ti urmezi inima! happy

| animeioana55 a răspuns:

Salut! Adevarul e ca poate te place ca o iubita dar poate sa te placa si ca prietene, amica. O fata si un baiat pot fi amici, desi unii incuiati cred ca nu. Cel mai bine ar fi sa il intrebi daca simte ceva pentru tine, nu cred ca mananca oameni baiatul acela. Sper ca te-am ajutat. Ciao!