1. Trist. Esti mic, nu te grabi. 2. Ca sa iti raspund la intrebare, fii tu insuti, ca si cu baietii...fii de treaba si va fi de treaba si persoana de langa tine...nu e greu. Vei fi surprins cat e de usor, doar fii tu insuti, sincer si deschis, si va fi ok.
Majoritatea barbatilor cred ca discotecile si cluburile sunt locurile ideale in care pot cunoaste fete.
Personal, cred ca discotecile si cluburile sunt locuri bune in primul rand pentru vazut fete, mai putin pentru cunoscut.
De ce spun asta? Gandeste-te in primul rand la faptul ca pentru o femeie, felul in care arati nu conteaza la fel de mult cat conteaza pentru tine modul in care arata ea. Trebuie sa ai si ceva in minte, sa fii capabil sa legi o converstatie cat de cat interesanta.
Cum faci asta intr-un club ai carui pereti se cutremura din cauza muzicii?
Nu poti sa-i apari in fata si sa-i ceri sa mearga afara cu tine pentru a discuta. De obicei, astfel de abordari merg cu fete pe care apoi trebuie sa le platesti, ori un barbat care se respecta nu plateste pentru sex.
Astfel, va trebui sa-i urli in urechi ceea ce vrei sa-i spui. Suficient de tare incat sa acoperi muzica, suficient de usor incat sa nu exagerezi.
Normal, ti se va raspunde si cu formule de genul "ce ai zis?", "cum?" "ronaldinho?" sau incuviintari din cap politicoase fara ca mesajul sa fi ajuns de fapt la destinatar.
O alternativa: bibliotecile
Exista o multime de locuri in care poti cunoaste fete interesante.
Transportul in comun plimba zilnic mii de fete cu care poti intra in vorba (aglomeratia te avantajeaza), in magazine poti cunoste fete si discuta cu ele, in camin, pe strada, la o terasa, orice loc in care poti lega o conversatie poate fi ideal pentru a cunoaste fete interesante.
Totusi, dintre toate acestea, va recomand unul aparte: bibliotecile.
La biblioteca nu merg doar Criostoiu si tocilarele urate. La biblioteca merg o gramada de fete frumoase si destepte.
De exemplu, la B.C.U am vazut cea mai mare concentratie de fete pe metru patrat de cand sunt in Bucuresti. Bucati intregi de sala sunt populate doar cu fete care au venit acolo sa citeasca. Si sa socializeze, daca au cu cine. Ajuta-le!
Sursa http://www.fiibarbat.ro
Poti sa te duci la ea si sa-i spui simplu:Fataaa imprietenestete cu mine k te omor!