| EmilLyWilliamS a întrebat:

Salu TPU am un necaz, parintii mei nu imi dau voie sa imi aduc prietenele acasa fiindca sunt cam obraznice se uit peste tot unde nu le cerbe oala, azi prietenele mele au venit sa ne uitam un film dar eu le-am spus ca sa nu vina fiindca parintii ma vor ocari dar ele am merse peste un timp a venit tata si m-a prins ca ele au venit la mine, el ia sunat mamei si i-a spus totul. ce sa fac in acest caz,, imi este atit de frica

Răspuns Câştigător
| XDarkAngel a răspuns:

Buna!
Daca chiar sunteti prietene atunci eu zic ca ar trebui sa te inteleaga. Spune-le deschis ca parintii tai nu-ti dau voie cu prietenele acasa, pentru ca deranjati ordinea (sau incearca o scuza de genul asta, ca sa nu le spui direct ca parintii tai le considera obraznice, dar daca crezi ca nu se supara, spune-le).
Incearca sa nu le spui ca pe un repros, si daca mai vin neinvitate, pur si simplu nu le primi, spune-le ce s-o intamplat data trecuta si nu le lasa pe ele sa te domine, niste prietene ar trebui sa fie intelegatoare. Sau spune ca ai treaba acum, ca casa e in dezinfectie, ca faci dus, etc.
Sper ca te-am ajutat, baftawinking.

1 răspuns:
| katy a răspuns:

Pai nu le mai primi in casa, intalniti-va la una din celelalte din gasca ca sa nu mai ai certuri cu parintii, iar parintilor cere-ti scuze si spune-le ca nu se va mai intampla