1. Cuvantul "diferit" s-a cam pierdut in ultimul timp. Acum pe toti ii auzi ca vor sa fie "diferiti" desi... se confunda intre ei, si nu stiu nici ei ce inseamna acest diferit. Strict legat de aceasta parte, da... exista persoane care chiar sunt asa, asa gandesc, dar sunt si persoane care vor sa fie asa, din mai multe cauze: sunt mici, nu stiu nici ei ce vor, considera ca asa esti "altfel" nu ca restul, incearca sa dobandeasca o noua calitate, se lasa influentati.
O persoana care se considera cu adevarat intr-un anume fel, ar trebui sa isi puna urmatoarea intrebare: daca pe Pamant, nu ar mai exista nicio persoana, decat persoana respectiva, in sensul sa nu mai aiba legatura cu cineva, din momentul respectiv, ar mai crede asta? Daca da, atunci poate chiar asta sunt.
Daca nu... si considera ca nimeni nu si-ar da cu parerea despre ei, atunci inseamna ca totul tine strict de influenta, nu de ce simt persoanele respective cu adevarat.
2. Buna intrebare. Oare ei se plac ca persoana? Sau cand dau de o persoana "la fel", gata au si sarit pe persoana respectiva, fara sa mai conteze aspectul si celelalte lucruri?
Asta cred doar persoanele respective pot sa raspunda, nu restul.
Ideal ar fi sa faca ce simt ei, sa descopere persoana de care se indragostesc, nu doar pentru ca este de aceeasi orientare ca ei.
3. Felicitari, indiferenta. Asa si trebuie, parerea mea, sa fii.
Lumea a devenit un oarecare haos... calculat, sa spunem asa. Nu oricine reuseste sa ramana pe pozitie, fara sa se lege de anumite conceptii si sa inteleaga ca mai exista si altele, nu doar cea a lor. Sa inteleaga cu adevarat ce este aia o "perspectiva".
Da, nu ii urasti, nu ii suporti, este ok si normal, chiar ideal din punctul meu de vedere.
Un om este om atunci cand este bun la suflet. Pot sa faca ce vor in viata lor privata, insa sa nu incerce sa influenteze si alte persoane (cum am zis si la inceput), legat de parerea lor despre aceasta parte.
In rest, parerile despre toate celelalte subiecte, sunt bine venite, ca la orice om de pe Pamant.
1) Propaganda, asta e cuvantul pentru care au o popularitate atat de mare, din pacate au invadat cam toate domeniile, ti se baga pe gat automat toata categoria, fie ca o vrei, fie ca nu si e pacat pentru ca primesc hate mult cei din lgbt, insa cei care trebuie injurati sunt astia care ii promoveaza. Nu vad logica, de ce ai face parade de exemplu pentru a arata lumii ca esti din lgbt, de ce tii mortis sa arati cuiva ca esti asa? Nu poti sa fii discret si sa te stie asa doar prietenii si familia, de ce iti pasa pana la urma de cei care nu te accepta? Nu traiesti pentru societate, faci ce vrei, cu cine vrei la tine in casa, asta e pentru orice categorie, de hetero nu mai zic. Un om educat nu va arunca cu pietre dupa tine indiferent de cum esti tu, hetero/gay, negru, galben, trans, bla bla, daca nu-i invadezi spatiul si ai minimul de bun simt si te comporti civilizat nu iti va spune absolut nimeni nimic, unul care e un needucat din fire si a trait intr-o educatie mizerabila va arunca cu pietre dupa tine indiferent ca faci parade sau nu, indiferent ca esti gay sau nu, parerea mea. Eu ca hetero declarat ar trebui sa fug in fundul gol pe strada strigand in gura mare ca imi plac femeile? Nu, nu e ok sa fac asta si nici altii ca mine sa n-o faca.
2) De cand constanti ca simti sentimente d-alea platonice si atractie sexuala pentru cineva de acelasi sex, atunci e clar si nu trebuie s-o dai la intors.
3) Vrei sa spui ca nu te deranjeaza, nu ai treaba cu ei. Asa si eu, nu ma intereseaza cine esti, ce esti, atata timp cat esti om cu mine voi fi om cu tine, educatia primita de acasa si caracterul nu ma lasa sa manjesc un om care nu mi-a gresit cu nimic, nu ma uit la vecinul ce face, e fix problema lui, doar atunci cand mi se baga ceva cu forta vin repercusiunile.
1) Tocmai de aia sunt atat de populari, pentru ca de partea cealalta sunt persoane ca tine care din pacate inca mai populeaza societatea noastra limitata. Celelte intrebari sunt prea ridicole ca sa ma obosesc sa caut un raspuns.
2) Toti avem propria identitate si apartenenta sexuala, indipendent de sexul biologic cu care ne-am nascut. Persoanei gay nu-i pasa cum e considerat, ar fi mai fericita daca nu ar considerata in nici un fel.
3) Daca ai pus intrebarile1 si 2, a treia e inutila si complet falsa.
Interesant cum nu se pot inmulti dar se perpetua, nu? Ca inca din biblie apar si tot nu dispar, in mama lor, nu?
Li s-a urcat drepturile in cap la fel ca africanii care zic black life matters (viata negriilor conteaza). Zice unu o chestie https://www.facebook.com/......nger_media
Uite aici respect pentru lgbt:
https://www.youtube.com/watch?v=PFU9gW0-0Ak
=))
Omul este om atunci când este bun la suflet.
100% de acord.
În codul nostru penal sunt menționate bunele moravuri.
Un om bun la suflet cultivă și aderă prin comportAmentul lui la bunele moravuri.
Să face demonstrație cu cucurbeu pe stradă e un morav bun?
Copii sau adolescenți își dau seama cînd se îndrăgostesc, de exemplu o fata urăște toți băieți dar apoi cînd sta cu o fata mult timp incepe sa o iubească și își dă seama că e lezbi, de exemplu eu mi-am dat seama că sunt bi, cînd eram mica toate colegele mele de clasa fugeau de mine pentru eu le plăceam, da r debea acum i dau seama ce făceam, și odată îmi plăcea o fata foarte tare, dar acum am iubit și știu că sunt bi, asta nu can sunt populari dar foarte multe persona își dau seama că iubesc persoane de același gen, in trecut nu prea era pentru că pe arunce are căsătoreau cu cine dorește părinți și erau pedepse cu moartea dar acum asta ie aproape egal as avea dacă cineva se îndrăgostește încearcă să fie cu acea persoană, sa te îndrăgostești atuncea încă nu ie clar dar cînd ești în relație și iubește persoana cea așa tare că o pui pe primul loc și ești gata să-ți dai viața și simți căi iubire adevărata atunci îți dai seama cine ești, fată sau băiat
1.Exista doua variante-1.o fac pentru atentie ca li se pare cool sau 2. fac parte din comunitatea lgbtq.
2.pur si simplu esti atras de o persoana de acelasi gen ca si tine nu cred ca trebuie sa intretii relatii (nu stiu parerea mea)
3.asta este parearea ta si este ok sa nu ii sustii dar nici sa nu le dai cu hate.
ca sa fii om trebuie sa ai respect si bun simt nu neaparat sa fi bun la suflet tot timp
podean183 întreabă: