Explică-i situaţia, profesoara ta clar a greşit. Nu toţi băieţii sunt la fel ca pe cei care îi întâlni ea în tinereţea ei.
Si profa are un baiat de 14 ani si nu prea ii place cand vorbeste cu fete, e cam ciudatica, dar sigur o sa vorbeasca baiatul ei cand e nevoie sa-i explica ca-i place de-o fata si ca o iubeste etc...
Am sa incerc sa vorbesc cu el, sper sa se repare cat mai repede aceasta treaba...
Tu bagă.te înapoi pe băiat. dacă chiar ţi la el
Pai are dreptate diriginta ce ai vrea nunta la varsta ta? pe bune ce ai vrea cu baiatul ala? baieti/barbati sunt atrasi de sexualitatea feminima, baieti care la varsta lor sunt bombardati de hormoni normal ca vor sex dar cei ai vrea sa vrea copii, insuratoare?
Man, nu e diriginta mea, cred ca la 13 ani jumate ma descurc, si da, la 13 ani am prieten, pentru ca parintii mei au incredere in mine.
"Viata mea"? Da`i dreptate profesoarei si cauta unul care iti spuna macar "raza mea de soare".
Nu am zis, dar la aniversarea de o luna mi-a zis "petala mea de trandafir" sau ceva de genu`.
POFTIM?! De ce?
S-ar fi pacalit rau de tot cu tine.
Nu ai coloana vertebrala.
Te orientezi dupa cum bate vantul.
Si oricum nu tii la el.
Daca ai fi tinut cu adevarat te-ai fi luptat cu dintii pentru el.
Pentru tine este doar o activitate ca sa nu zici ca stai degeaba.
Dă-mi mesaj cu facebook-ul tău şi îţi voi da add, skype nu folosesc.
Am un facebook pe care nu postez nimic, e pus la plesneală dar, fa-tu skype, e mai ușor
Sincer iti zic, l-ai pierdut. Gaseste-ti pe altcineva. A fost urat ca l-ai parasit doar pentru ca asa a zis o amarata de profesoara de geografie.
Daca ma crezi, am vorbit cu un coleg de-al lui care e vecin cu mine, si a inceput sa aiba note proaste la mai toate materiile si ar vrea sa se desparta de acea fata si sa vorbim...