| Caddyi a întrebat:

A venit popa azi cu prostii si a intrat in camera mea si cica trebuia sa ii pup icoana si mana si i-am spus mamei mele ca nu fac asta ( si inainte sa vina ala si cand a venit ). Apoi popa se uita la mine si eu la laptop ca aveam treaba. Care a procedat corect? Eu sau mama? Mentionez ca eu nu cred in dumnezeu si alte prostii din astea dar ai mei cred.

211 răspunsuri:
| GosGrl a răspuns:

O sa iti dai seama mai tarziu cat de mult gresesti. poate va fi prea tarziu. Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista, nu pierzi nimic. Dar daca nu crezi in Dumnezeu si el exista, pierzi totul. Asta fost un sfat pentru tine si pentru toti cei care nu cred in Dumnezeu. Eu sunt sigura ca exista.

| aLlexaNndRa13 a răspuns:

Mama ta

| marinelmomoratoiu a răspuns:

Daca nu crezi in Dumnezeu atunci ce crezi ca se va intampla cu tine dupa ce mori(decedezi)?
Cine crezi ca a creat LUMEA?
Cum a venit Hristos si cum a facut minunile sale?
Cine te-a protejat cand tu ai avut probleme?
Raspunde la aceste intrebari si apoi poti sa susti tare ca nu crezi In Dumnezeu!
Si chestia cu icoana chiar ar trebui dupa cate a facut Dumnezeu pentru noi!
Uita-te injur si vezi cate a facut Dumnezeu pentru noi!
P.S nu ma judecati la gramatica pentru ca nu cred in limba romanalaughing

| Caddyi explică (pentru marinelmomoratoiu):

Intrebarea 1 : nu exista viata dupa moarte!
intrebarea 2 : lumea s-a autocreat!
intrebarea 3 : Hristos nu a facut minuni ca nu e logic... gandeste-te si tu cum ar fi sa-ti spuna cineva mana in cap si tu sa te vindeci... NU E LOGIC!
intrebarea 4 : Nu ma protejat nimeni... probleme mi le-am facut si rezolvat singur!

Răspuns utilizator avertizat
| Caddyi explică (pentru ButterflyButterfly):

1. Tu crezi in dumnezeu, ok? Eu am mentionat ca nu cred si dumnezeu si ALTE PROSTII din astea. Am observat ca citesti doar ce-ti convine. 2. Daca tu crezi in dumnezeu, cum ___ de iti permiti sa ma-njuri pe mine? Acum nu-ti mai spune dumnezeu sa-ti iubesti aproapele? 3. Vad ca tu stii si unde ma voi duce, nu vrei sa te iau cu mine? x( 4. Da-mi definitia in _____ de ___ la cuvantul " Satanist ". x(

| motherf a răspuns:

Salut! Citesc ingrozit cu cata furie scriu unii pe aici!
Si eu sunt in aceeasi postura ca tine doar ca atunci cand a venit popa am stat in alta camera si am invat pentru permisul auto..tot in aprilie fac si eu 18laughing. Degeaba incerci sa le explici oamenilor astia ceva logic dupa parerea mea ..toti te vad k un intrus in lumea asta..ca acum daca nu crezi in dumnezeu cam asta esti:un intrus, un needucat, un ratat.Nu te mai certa cu ei ca nu ajugi nicaierihappy!

| Classmates a răspuns:

Doamne, da tu ce esti, satanist? Logic ca mamA ta a procedat corect si macar din respect pentru es ar fi trebuit sa pupi icoana ca nu mureai daca lasa-i laptopul 2 minute.

| Caddyi explică (pentru Classmates):

NU STII SA CITESTI? AM SPUS : " NU CRED IN DUMNEZEU SI ALTE PROSTII DINASTEA ", CITESTE SI TU INAINTE DE A-MI PUNE O INTREBARE. Si citeste si raspunsurile ca sa vezi ce am scris. Am fost intrebat daca sunt Ateu si daca citesti ce am mentionat dupa ce am pus intrebarea reiese ca sunt.

| anss23 a răspuns (pentru Classmates):

Mama sa a procedat corect? Corect din punctul cui de vedere? Din al tau a procedat corect, poate din al altora el a avut dreptate.Religia voastra va invata sa va iubiti toti semenii, nu? Ce-i cu ura asta fata de oricine cu pareri diferite fata de ale voastre?

| diskjocket a răspuns:

Cate raspunsuri irelevante aici, chiar habotnicism, mai ales ca daca i-as intreba pe cei ce pretind ca au cunostinte despre d-zeu ceva din biblie sau din traditie nu stiu nimic.Intr-adevar nu te obliga nimeni sa fi crestin, dar nu inseamna ca nu trebuie sa fi politicos, puteai pur si simplu sa ii spui preotului ca nu esti interesat, dar inainte sa te hotarasti ca esti ateu/e cunoaste-ti mai bine propria credinta si poate o sa descoperi motive care sa te faca sa ramai crestin

| CosticaPizza a răspuns:

A venit la cersit, ai procedat corect. cand o sa mai cresti o sa prinzi mai mult tupeu ca sa iei atitudine fata de astfel de specimene

| Caddyi explică (pentru CosticaPizza):

Am aproape 18 ani ( fac in aprilie ), deci sunt mare. Nu am facut nici un gest urat pentru ca ai mei au un nume in comuna si ii faceam de ras.

| JolnT a răspuns:

Mama ta bine inteles

| BogdanGabi a răspuns:

Dumnezeu exista. Este cel care ne ajuta de fiecare data si ne iarta greselile. Mama ta a avut dreptate dupa parerea mea. Stiu ca e greu sa crezi in Dumnezeu, dar ca sa crezi iti dau o idee : Uita-te pe computer despre "Lumina Sfanta de la Ierusalim". Este o lumina care apare doar de Sarbatoarea de Pasti si este trimisa de Dumnezeu. Am auzit ca au incercat si altii sa aduca Lumina aceasta si nu a venit. Doar preotul ortodox( sau poate era mai mult decat un preot, Prea Sfintit, nu stiu cum se numeste) a reusit, daca nu ma insel. Si alta idee : Nu stiu daca zic bine dar, citez de la un om " Noi am fost facuti in Univers, Universul a fost creat de o forta. Acea forta, vrei nu vrei, e Dumnezeu."

| Caddyi explică (pentru BogdanGabi):

" Acea forta, vrei nu vrei, e dumnezeu " ( sper sa nu te superi, dar mi se pare f. amuzanta ) laughing)))

| Darius2610 a răspuns:

Ei bine nu e corect,dar nici gresit.Cei ce cred in Dumnezeu vor spune ca e total gresit,iar cei ce nu cred vor spune ca ai avut dreptate.Tu trebuie sa faci ce crezi ca e corect, daca nu crezi in Dumnezeu e treaba ta, nu te obliga nimeni sa faci asta, dar de multe ori e bine sa nu arati asta in societate, fiindca de multe ori vei atrage antipatia comunitatii.De fata cu popa trebuia sa pupi icoana, asa de fatada, fiindca nu conteaza ce faci, ci ceea ce gandesti.

| Caddyi explică (pentru Darius2610):

Pentru mine conteaza si ce fac... pentru ca eu fac ce gandesc si gandesc ce fac! big grin

| PaulJaRule a răspuns:

Daca nu vrei sa pupi crucea, icoanele si toate porcariile alea nu inseamna ca esti ateu sau nu cerezi in Dumnezeu. In Biblie scrie sa nu te inchini la altcineva in afara de Dumnezeu zi cei ce pupa porcariile alea se inchina lor deci e pacat..si un pic deviat de la subiect da trebuie s-o spun, mai scrie in Biblie ca doar Dumnezeu iarta pacatele doar la ortodoxi si catolici popa iarta pacatele...imi vine sa rad de cat de redusi sunt.dar imi si pare rau pentru ei.

| StEfan_DAny_1983 a răspuns:

Tu ba bravo

| Delly98 a răspuns:

Sincer...Mama. Ce te costa sa pupi icoana?

| Caddyi explică (pentru Delly98):

Daca nu sunt de acord cu religia si credinta in prostii, dc ______ sa pup icoana? Ce dracu', nu-s nebun! Nu pup obiecte si nici mana popii.

| anonimusarpe a răspuns:

Tu ai procedat corect dupa religia mea (neo protestant).

| rebeca29 a răspuns:

Asculta-ma Dumnezeu este adevarat cum crezi tu ca exista lume, noi, florile, aerul apa si tot ce axista. Asculta-ti mama ea iti spune de bine. Sunt crestina Ortodoxa si cred cu desavarsire si imi fac rugaciuni in fiecare seara inainte de culcare.

| Caddyi explică (pentru rebeca29):

Ia-o logic, daca tu nu erai crestin-ortodoxa imi mai spuneai sa cred in dumnezeu? Daca ai fi fost ca si mine m-ai fi inteles! big grin Ai putea sa ma intelegi daca ai incerca sa te pui in locul meu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Caddyi):

Poate consideri ca ti-am raspuns un pic dur dar sa stii ca nu te judec! Iti doresc o viata frumoasa, poate cine stie ne vom auzi intr-o zi si vei gandi cu totul diferit, viata e foarte surprinzatoare!
Iti doresc numai bine! Poate iti vei face timp candva sa citesti marturiile celor care nu credeau in Dumnezeu, care ii prigoneau pe crestini si cum li s -a schimbat viata cand L-au descoperit pe Dumnezeu. Nicolae Steinhardt L-a cunoscut pe Dumnezeu intre zidurile celulei din inchisoare, acolo s-a si botezat si a murit in haine de calugar.

| Caddyi explică (pentru anonim_4396):

Nu-mi place sa citesc marturiile alea ca ma ingrozesc cand vad cate halucinatii pot avea unii!batting eyelashes laughing))

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Caddyi):

Iti recomand o vzita la mormantul parintelui Arsenie Boca, unde oameni demonizati urla din toate temeliile(nu ma refer ca esti demonizat ci doar ca fapt divers) sau la mormantul Sf Nectarie Taumaturgul de pe insula Eghina din Grecia, facator de minuni, din care izvoraste mir frumos mirositor.Pe aceste ti le explici?

P.S: BUG Mafie e de tot rahatu'; macar ai putea sa asculti parazitii, Cedry2k,Haarp Cord, Dragonu 47

| Caddyi explică (pentru LegionarulRoman):

Cum tu ai spus ca " B.U.G. Mafia e de tot rahatu' asa pot spune si eu ca Parazitii e pentru. paraziti si Harap se crede " Harap Alb ", te rog nu mai vorbi fara rost!

Exprima-te mai clar! Ma refeream ca BUG Mafia ca formatie si ca mesaj, este dea dreptul jenante. Parazitii si a, apropo, se zice Haarp Cord(formatia formata din Cedry2k,Dragonu,Carbon) sunt net superiori.

| Caddyi explică (pentru LegionarulRoman):

Nu vreau sa continui ca ajungem sa ne certam ca si chiorii. Fiecare cu parerea lui, ok?

Ok.

| rebeca29 a răspuns (pentru Caddyi):

Te inteleg. Fii atent/a. Nu te invinovatesc. Dar tot as vrea sa stiu de ce religie esti. Fiecare crede in reliagia lui. asa ca treaba ta. Daca as fi fost alta religia as fi incercat sa vad cum sunt si alte religii. E evident ca in religia in care te-ai nascut in aceea crezi dar incearca sa vezi si alta latura.

Parintii mei sunt Crestin-ortodoxi big grin si eu sunt Ateu.

| rebeca29 a răspuns (pentru Caddyi):

Uite care e faza eu particip si la slujbe greco-catolice si imi place incearca si tu ca nu mori am participat si la babtisti acolo nu mi-a placut da ma rog nu conteaza asta

Mda... eu nu-mi pierd timpul stand ca prostu' la biserica sau cu alte prostii din astea. Ms pentru. sfat!

| allupigus a răspuns (pentru Caddyi):

Pacat ca nici hartia ( laptopul ) si nici moderatorul nu permit si nu suporta cuvintele pe care vreau sa ti li dedic!
Nu esti decat un pusti O NANIST prostit de atata L ABA!

| Caddyi explică (pentru allupigus):

Ma, tu ai chef sa-mi comentezi la toate intrebarile? Mars dracu' d-aici si pastreaza-ti parerea pentru. tine, trebuia sa-mi raspunzi cu " Tu " sau " Ma-ta ", clar?

| AdrianS a răspuns:

Pai amabilitatea este recomandabila chiar daca suntem de pareri diferite. Din punctul meu de vedere puteai sa lasi laptopul cat popa a fost oaspete si sa nu participi la ritualul sau.

| andrrea0catalina a răspuns:

Mama ta avea dreptate. happy Cum sa nu crezi in Dumnezeu? raised eyebrows Si apropo. Dumnezeu nu e o prostie.big grin

| dorin1995 a răspuns (pentru andrrea0catalina):

Bada e o prostie mai cerei ceva si nu iti da cerei ceva ce nu-ti poti permite si vezi ca nu iti da nimic

| euu30 a răspuns:

Asculta-ti mama... dar daca tu nu crezi in Dumnezeu, nu te poate obliga nimeni! Dar gandeste-te ca fara el suntem nimic!winking bafta!

| Costinikk a răspuns:

Eu cred ca si mama ta are dreptate...dar daca nu crezi nu te obliga nimeni sa faci asta!
Totul depinde de tine. big grin

| AneeMariiZaharii a răspuns:

@Caddyi trebuie s-a zici ca venit POPA la un prost laughing LOL.

| Caddyi explică (pentru AneeMariiZaharii):

Ai vreun pic de minte? Am pus o intrebare, unde e raspunsul?

| MaSSty a răspuns:

Buna! sa integ ca esti Ateu/Atee.e problema ta..eu cred ca tu ai gresit!winking Parerea mea ..Ps: Funda big grin!?

| Caddyi explică (pentru MaSSty):

Daca nu cred in divinitati, cu ce am gresit eu? Am gresit ca nu sunt asa prost incat sa pup obiecte sau sa-i pup mana lu' ala?

| Georgiki a răspuns:

Mama.

| Ayakashi a răspuns:

Mama ta are dreptate...Si de curiozitate, cati ani ai?

| Ayakashi a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu.Si apropo am uitat sa-ti mentionez cevabig grinaca Dumnezeu nu exista si ai crezut in el nu ai pierdut nimic, dar daca Dumnezeu exista si nu ai crezut in el ai pierdut totul.

| Caddyi explică (pentru Ayakashi):

Vezi ca mi-a mai spus cineva asta! Vorbeste, ba, din capul tau... dupa gandirea ta... nu dupa gandirea altuia ( luata din carti ), saaaau. esti atat de incapabil sa gandesti incat vorbesti din carti?!

Apropo,cine a zis chestia aia pe care ti-a scris-o Ayakashi?

| ALIEN17 a răspuns:

Mama

| Mihay12 a răspuns:

Mama de sigur...

| Mihay12 a răspuns:

Cu ce relicie esti esti fanatic sau ce?

| irinabaltag a răspuns:

Cred ca mai bine, să nu o superi pe mama ta, trebuia sa eși din camera.

| Boss_Felix_1958 a răspuns:

Mama ta avea dreptate.