Hai sa iti spun ceva.
Când ramai singur acasă dacă și o problema de sănătate trebuie sa îți iei gândul de acolo și sa îți găsești o activitate.
Uite eu am probleme cu inima, iar de multe ori rămân singura iar cei apropiați mie pleca destul de departe la munca, ba chiar în zone fără semanl.Dar ca să ma liniștesc, găsesc o persoana pe care știu ca o pot apela în caz ca ma simt rău, sau o persoana ce sa ma apeleze constant sa vada dacă sunt bine.
Asa ca te sfătuiesc sa vorbesti ori cu mama ta ori cu vreo ruda ce sa tina constat legătura cu tine ca să te simți în siguranță că indiferent ce se intampla cineva te cauta sau tu poți sa cauți pe cineva.
Pe urma încearcă sa iti găsești activități. Pune pe net un podcast sau o emisiune sa meargă pe fundal.Chiar și desene dacă e amuzant și auzi ceva și gaseste-ti de treaba.
Șterge praful, impatura hainele, spala vase etc și timpul va trece.Azi faci asta, mâine poți sa te trezești sa refaci treaba în casa, după sa te uiți la un serial, apoi sa te joci un joc.Si tot asa pana te obisnuiesti.
Dacă ai posibilitatea de a ieși din casa, poți sa ii spui mamei sa îți de-a de făcut niște cumpărături.Pana te plimbi prin magazin, alegi produse etc mai trece un pic de timp.
Mulțumesc din suflet draga mea.Mama nu mă sună de obicei deoarece lucrează la spital și are treabă non-stop, vorbim seara când vine acasă. Esti o drăguță!
Știu cum e.Pe mine nu ma prea suna ca nu au cum, nu e semnal.Dar vorbesc mereu înainte cu cineva apropiat sa anunț ca rămân singura sa știe și ținem legătura.De asta spun.
Iar dacă mama ta lucrează la spital trebuie sa te gândești la asta ca la o oportunitate.Indiferent de ce se intampla ea va sti de tine, sau cineva oricum va ști unde sa o caute.
Bafta multa și gândește pozitiv ca va fi bine.
Mergi, joaca fotbal cu prietenii vecini, distrati-va impreuna!
Daca ploua (si nu numai) citeste carti pentru adolescenti, tineret (carti de Jules Verne, carti de detectivi, carti de SF si de fictiune).
In bibliotaca iti vor recomanda multe asemenea carti, foarte interesante si educative pentru Viata.
Are 28 sau 29 de ani.
Buna.Timpul trece foarte repede cand faci ceva ce iti place.Tie ce iti place sa faci de obicei?
ɪɴ ᴄᴀᴢ ᴄᴀ ᴛᴇ ᴘʟɪᴄᴛɪsᴇsᴛɪ:
✩uită-te la un film
✩joacă-te jocuri video
✩citește o carte
✩sună un prieten
✩uită-te pe Ytb sau TikTok
✩ieși pe afară și plimbă-te cu bicicleta, trotineta sau pe jos, te va ajuta
Angajeaza-te și tu și astfel îți vei petrece timpul muncind și nu vei mai sta acasă să fii singur.
I-am citit întrebările, este bolnav!