| Floreenofficial a întrebat:

Salut! Ajutati-ma va rog frumos cu un sfat daca doriți.Sunt închis în apartament,tata mi-a luat cheile,dar sunt și părinții mei acasă. Mama a zis că deschide mâine ușa să mă pot duce la biserica, dar azi m-a mințit sa stau acasă că tata e la tara și de fapt era pe afara și când a venit mi-a luat cheile și a închis ușa și sus și jos.Si mi-a luat și priza din camera ca sa nu mai pot asculta radio, pasiunea mea.Sunt foarte neliniștit și mi-e frica sa nu rămân captiv în apartament ani de zile cum am văzut la știri,cazuri de oameni sechestrați, răpiți ani de zile.Ce sa fac? Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Am inteles, de fapt spui ca ti-a lua prelungitorul din camera. Imi pare rau ca esti tratat asa de propriul tata.Din moment ce nu mai esti copil, nu prea stiu ce sfat sa iti dau.As fi crezut ca mama ta este mai intelegatoare si se implica sa-ti ia apararea. Totusi, sa mergi la biserica nu este un lucru rau.Ai nevoie de insotitor de obicei? Poate asta e motivul pentru care nu te-au lasat sa iesi.Pentru ca ei nu mai au timp pe langa alte treburi? De obicei iesi zilnic, macar pentru o plimbare de jumatate de ora? Nu e deloc ok pentru sanatatea fizica sa stai inchis in casa, fara sa vezi nici lumina soarelui.

35 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Povestește cu Creatorul nostru tot ce ai pe suflet și cere-i ajutorul.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu te sperii, să vezi cum evoluează situația de la o zi la alta.