| alexfunjohncena a întrebat:

Salut all!
Nu prea stiu daca e o mare problema pentru voi, dar pentru mine chiar e si încă nu am gasit rezolvare.
M.Am despărțit de fosta prietena de cateva luni si eu continui sa tin la ea la fel de mult,nu pot saplac alta fata,nici daca vreau.
Am inceput sa vorbim iar câteva zile,iar când a vazut ca ne apropiem mai tare mi.a dat block pe chat, a spus ca vorbisem destul..ne apropiasem chiar destul incat ctedeam ca ne vom impaca.
Ce mai pot face? E prima fata cu care pătesc asta. :,(Si nu, nu o pot uita

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Umfla-ti orgoliul la loc, s-ar putea sa ajute.
Nu-i da nici un semn de acum, daca cumva inca te place, o sa-i fie dor, si te va cauta ea.
Cat timp nu o mai cauti, te vei gandi nonstop la ea, iar daca ai koaie, vei incepe treptat sa consideri ca nu are sens sa speri la ea. O sa o placi ceva mai putin, si iti va fi mai usor sa vorbesti cu ea. Si relatia ar merge mai bine, daca ai considera-o o fata draguta cu care te potrivesti, nu "prima dragoste", "viata mea" si alte clisee.
Cred ca in orice relatie, unul o ia pe aratura. La inceput amandoi sunt pe aratura, dar in timp ar trebui sa va reveniti... Cine isi revine ultimul (sau niciodata), devine disperatul care iubeste prea mult, iar cel iubit e sufocat, isi pierde tot cheful si paraseste 'cuibul'.

6 răspunsuri:
| Anonima153628 a răspuns:

Buna! Nu stiu daca te ajuta, dar stiu cum e.,, colegul'' meu se apropiate atât de tare de mine până am inceput sa il plac.Si îmi faceam speranțe...Mna...nu a fost sa fie..Si acum e colegul meu de banca si nu suport sa-mi spună ca ii place de nu stiu cine ai ca e cu nu stiu cine..Si ma doare sa aud asta...Dar dragoste cu forta nu se poate.O sa o uiți.O sa dureze ceva timp, dar nu o sa te mai intereseze. Ignor-o.Nu merita atenția ta daca îți face rau

| whatevernvm a răspuns:

Nu mai vorbiti, asa nu o vei uita niciodata. Ea e clar ca nu mai vrea nimic.
Fa-ti o tinta cu poza ei si arunca cutite, ajuta

Răspuns utilizator avertizat
| MorganaM a răspuns:

Si eu am trecut prin asa ceva. cred ca mai degraba e obisnuinta. ai fost obisnuit sa fi cu ea si it irevin amintrii cu voi doi in minte si te concentrezi prea tare asurpa acestui lucru si atunci doar amintirile cu voi doi va vin impreuna si asta normal ca te impiedica sa te uiti la alta fata. e rau ca te obisnuiesti asa si apoi cand totul este dat peste cap inca mai tanjesti la normalitatea de dinainte dar e doar o impresie falsa si uneori e mai bine sa ramana asa. si nu cred ca ea este persoana potrivita pentru tine. trebuie sa existe iubire si afectiune intre doi iubiti iar ea se comporta urat cu tine

| Violleta2022 a răspuns:

Sincer, nu este normal ca dupa ce va despartiti sa continuati o relatie de comunicare ca si sum nu s-ar fi intamplat nimic, reactia ei este total normala, v-ati despartit, adio si la revedere!
De uitat nu poti sa o uiti atat de repede, este si asta un sentiment normal cand tii la cineva, sau ai tinut. Vor trece toate, vei intalni alta fata si te vei indragostii, vei realia atunci ca viata merge inainte si ca, despartirile fac parte din viata normala.

| alexfunjohncena explică:

@elcobra faza e ca eram poate prea atent sau grijului si pentru ca e specială si diferita de toate fetele pe catre le.am intalnit, de aceea nu pot trece peste, si ne salutam, normal, n.o sa ne purtam ură, cel putin eu.Si am doar 15 ani, cum sa înjur si bat o fata? Aia nu se numesc bărbați
M.au ajutat mult sfaturile tuturor, multumesc