| AppleTenerife a întrebat:

Salut, am 13 ani. De cand eram mic eram foarte,, protejat" adica tatal meu esti hiper-protectiv. Am vorbit cu el despre chestia asta si a spus ca e periculos, ca sunt oameni rai (el se comporta cu mine ca si cum as avea inca 7 ani), droguri chestii. De exemplu daca vreau sa merg pe o alta strada trebuie sa fiu supravegheat de cineva... e jenant.

Cum sa ii spun sa ma inteleaga ca vreau sa fiu,, mai liber"?
Stiu ca imi vrea binele... Dar exagereaza...

5 răspunsuri:
| UnBroken2016 a răspuns:

Esti copilul lui si il inteleg. Inca esti un pitic, nu trebuie sa ai mari pretentii. Daca ti se intampla ceva ai sa dai vina pe taicatu peste cativa ani asa ca mai bine sa fie sigur decat sa ii para rau.

| KillaNoFilla a răspuns:

Spune-i direct ca e jenant ca face asta si ca ai inteles spusele lui, nu are de ce sa se ingrijoreze.

| AndreiAndrei1995 a răspuns:

Uite, te duci la el si ii spui: "Tati, te rog sa nu te mai comporti cu mine ca si cu un copil de 7-8 ani, am 13 ani si stiu ce sa fac, te rog nu te mai comporta asa cu mine, ma simt jenant" daca nu vrei sa spui exact la fel, mai schimba tu discursul big grin

| Rienutza1 a răspuns:

Pai ce sa i spui esti la varsta in care vrei mai multa libertate..doar esti la pubertate...

| Nustiucenume22 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu tatal tau si sa-i spui ca ai crescut de la varsta de 5 ani. Iar daca nu va intelege, mai asteapta sa cresti pana la 16-17 ani si daca tot asa o sa fie, mai vorbeste odata cu el si poate va intelege ca ai crescut