| Hjerpseth a întrebat:

Salut.Am 13 ani si imi place de o fata din clasa de la mine..Nu prea stiu daca si ea ma place pe mine.Cateodata rade cu mine cand fac glume etc., dar cateodata pe mine parca ma uita nu stiu straight face.Nu as vrea sa ma fac de ras adica sa o intreb si ea sa nu vrea.Nu stiu totusi mie frica.Cateodata imi zambeste ma imbratiseaza si altadata ma ignora sau nu ma baga in seama.

Eu mereu o bag in seama si sunt prin preajma ei.

Cum sa fac sa aflu asta?

Cum s-o fac sa o impresionez cu ceva sau nu stiu s-o fac sa ma placa.

As dori mai multe raspunsuri va rog puppy dog eyes

Si fara sa ma luati la misto...

3 răspunsuri:
| Macabre a răspuns:

Bună,pentru început să nu-ți pierzi încrederea în tine!
Fi subtil, " dă-te pe lângă ea „,și spune-i mai in glumă,mai în serios,cum te consideră,adică,dacă-i placi. Și dacă tot vroiai s-o întrebi în legătură cu o relație,fără rușine,ia-ți inima in dinți și întreab-o, altfel nu prea ai avea cum să știi. Și de impresionat, n-ar fi nevoie, trebuie doar să fii tu însuți, Baftă!

| Ros_Maria_1993 a răspuns:

Pai ce sa spun eu sunt fata si noua ne plac baieti care ne dau gata cu ceva de exemplu aparo cand se ia cineva de ia atunci va stii ca tu esti alesul mult noroc ca asa a facut si cu mine un baiat pana ma cucerit si acum suntem imperuna bafta

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Dovedeste-i prin gesturi c-o place. De exemplu, cum a zis Maria, apar-o daca se ia cineva de ea. Fetele apreciaza momentele cand li se ia apararea si persoanele care fac gestul respectiv. Daca nu vrei sa-i zici tu, poti ruga un coleg s-o faca in locul tau, desi e mai bine sa i-o zici tu, deoarece pe el il poate mintii din frica ca respectivul coleg poate face doar misto de ea. Vorbeste intr-o zi cu ea intre patru ochi.
Succes!