| FLow_FLow_1998 a întrebat:

Salut, am 14 ani.

Eram într-o zi într-un bloc cu 2 baieţi şi o fată, fata aceea este foarte frumoasă, am vorbit noi acolo şi dintr-odată mă sărută pe buze, şi dupa 5 minute iarăşi.
A doua zi am chemat-o afară, la fel. eram cam ruşinos, nu o pupam şi eu daca nu venea ea la mine (EA ARE 17ANI) Acum am început să o pup şi eu, nu mai am ruşinea aia. Mă alintă cu " Iubire, puiuţ" cu toate că a zis că dacă aveam măcar 17 ani mă făcea iubitul ei pe bune.
Eu ţin foarte mult la ea, dar ea are prieten.
M-a trecut în telefon "iubii" şi eu o am la fel (ea s-a trecut aşa)
Când ieşeam pe afară numai lângă mine stătea şi zicea că îi e drag de mine... i-o fi milă de mine? Sau?
Eu chiar aş vrea o relaţie cu ea. sad

VĂ ROG FĂRĂ RĂSPUNSURI AIUREA!
Cum o fac să simtă ce simt şi eu? Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Nu te gandi la o relatie cu ea, o relatie nu va rezista in timp. Chiar daca te-ar accepta acum, viata voastra se va schimba curand, veti avea alte conceptii, alte interese.
Nu o rupe cu fata, invata tot ce poti de la ea in materie de sex si relatii cu fetele. Daca e o profesoara buna, ii vei fi recunoscator toata viata. Stiu ce iti spun, am trecut prin asa ceva, aveam chiar un an mai putin decat ai tu acum.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imediat face 18 ani, nu e o fata obisnuita.

| Daniel2836 a răspuns:

Fi sincer! spune-i direct. funda?

| xBiiaM a răspuns:

Buna!
In primul rand, gandeste-te ca tu ai 14 ani si ea 17. Nu prea ar iesi o relatie stabila,intelegi?
In al doilea rand, daca ea are prieten de ce nu te gandesti ca poate vrea sa se distreze putin? Stiu persoane de genul asta,care aici in Timisoara sunt numite "panarame". Iubitul ei stie ce face? Sau tu... daca ai fi o persoana corecta nu ar trebui sa stai pe langa ea,ca sa nu cauzezi probleme in relatie. Ea te saruta asa dintr-o data, nu e ceva cam dubios? De obicei fetele sunt pacalite de asemenea baieti, dar in cazul tau vad ca e invers. Nu poti simti dragoste adevarata chiar asa. Nu poti sa o faci sa simta ce simti tu. Ea in curand e majora, termina liceul, isi va face o viata si isi va gasi un serviciu. Crezi ca te va astepta pe tine care esti abia in clasa a8a? Crede-ma ca fetele in ziua de azi vor barbati adevarati. Parerea mea e ca ar trebui sa iti gasesti o fata calumea, cu care sa te cunosti bine si dupa aia daca e sa aveti o relatie, nu asa dintr-o data. Bafta, sper ca intelegi.