La vârsta ta nu este normal un tatuaj. Părinții au dreptate. Oricum tatuajele la o fată de 14 ani seamănă puțin a desfrânare precum și un mod indecent or rebel ca exprimare în raport cu vârsta față de modul normal al fetelor.
Așteaptă să mai crești apoi faci ce vrei pe corp și cu viața ta. nu te pripii.
Deocamdată lasă oamenii încă să aibă încredere în stilul tău normal de a fi, nu te face extravagantă. Unii Oamenii au niște concepții așa de ciudate încât te pot impiedica și la intervievarea de angajare într-un anumit domeniu.
Unele Tatuajele sunt chiar decente și cu gust dar, altele au și ele părțile lor de a fi privite negativ.
Spune-i că e doar o etapă prin care vrei să treci și lucrurile diferite sunt normale la vârsta asta. Întreabă-l dacă nu au ezitat lucruri pe care a ezitat să le facă și după i-a părut rău că nu le-a făcut.
Primul lucru pe care l-am intrebat pe tata, chiar asta a fost, daca nu a vrut sa faca ceva si acum regreta. Si raspunsul lui a fost: "Ba da, am vrut sa imi fac un tatuaj, pe brat cu un trandafir, iar pe tulpina lui un sarpe" si spre deosebire de tatuajul pe care vreau sa mi-l fac al lui era permanent.
Multumesc mult de raspuns. ♡
Nu-i asculta pe ceilalți ( și asta are o măsură, doar nu întrece limita) fii ce vrei tu să fii. Trebuie să dai dovadă de originalitate, nu fii o clonă! Tatuajele sunt desene simbolice care te reprezintă. În orice caz, când vei lua o decizie, să nu ignori opiniile părinților.
anonim_4396 întreabă: