| adrianamaria19481294 a întrebat:

Salut, am 14 ani și i-am spus mamei ca mă întâlnesc cu un baiat, dar gen ca prieteni, nimic mai mult. Ea zice ca nu e încă ok să vorbesc cu un baiat și să fiu prietena cu el, dar na. I-am spus ca e doar un prieten și asa, ce e asa rău în asta? Plus ca e primul meu prieten băiat, și i-am spus ca este liniștit și de astea. și nu înțeleg, ea vrea să vorbesc cu un baiat la 20 de ani, dar ea când era tânără și asa?

E adevărat, e a doua oara când mă întâlnesc cu el, dar na, nu ne intalnim des.

Ce aș putea să ii spun ca să o fac să înțeleagă și să mă lase să mă mai văd cu el?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ywar a răspuns:

Vei vedea cat de comoda e situatia cand vei deveni mama si un putzoi va dori sa se dea la fata ta. Atunci griji. Acum nu gandesti mai departe. Poate te si pune putin capra..pe la 15 ani vei fi mama. Hormonii explodeaza ca la Cernobîl.

| Yuoia a răspuns:

Mama ta e femeie cu experienta. Ea stie ce vor baietii de la fete. Stie cat de usor pot fi pacalite fetele la varsta ta.
E bine sa o asculti.
Sau, pentru inceput invita-l la tine si stati de vorba de fata cu mama ta. Se va lamuri ea daca e baiat bun cum spui, sau nu.

| anonimuIl a răspuns:

Nu poți să îi spui nimic ca să fie de acord.
Ea spune ca să te întâlnești cu unul cu 6 ani mai mare că poate atât e diferența între ea și tatăl tău.
Vezi cu câți ani e mai mare tatăl tău decât ea și cam așa de mare vrea și ea să fie băiatul cu care să vorbești tu.

| anonimuIl a răspuns:

Am citit repede și am înțeles că ea vrea să te întâlnești cu unul de 20 de ani și nu să stai până la 20 de ani singură.
E foarte bătrână mama ta în gândire, ca una de 70 de ani.

| Together a răspuns:

Ea nu vrea sa aiba probleme cu tine gen sarcina, si nu-si da seama (sau nu-i pasa) ca ai si tu nevoia sa explorezi latura asta. Nu cred ca ai ce sa-i zici daca nu vrea sa inteleaga.

| alexandradlr a răspuns:

Poți vorbicu el dar sa fii atenta ce fel de om e și ce apucături are. Atunci când ieși afara nu ii spune ca te vezi cu el, spune-i ca te plimbi singura sau cu prietenele, dar fii foarte atenta la ce fel de om e, ca sa nu ai probleme cu el. Dacă sunteți buni prieteni intreaba-l date despre el și spune-i mamei tale și te va lăsa să ieși cu el (asta dacă într-adevăr este cuminte).