| UserName250000 a întrebat:

Salut, am 15 ani si tatal meu tipa la caine doar ca latra la oamenii care vin in curte. Intr-o zi l-a luat de ceafa pentru ca s-a enervat pe el, venea un om la mine. In alta zi l-a impins cu matura si l-a batut usor! Si mai si tipa cu cuvintele: "TERMINA!", "NU!", "IESI". Ba chiar si il injura cu "Gura m**ii", "Cristosu m**tii". P.S: Tatal meu nu isi descarca nervii pe familie, doar pe caine...Vi se pare normal?

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Am un vecin care face la fel laughing Probabil e ceva normal pentru unii.
Aia e, daca nu au un sac de box cu care sa se certe, se cearta si ei cu cainii.

| Sn4k3 a răspuns:

Nu mi se pare normal sa pui intrebarea de 2 ori, dar in fine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| Fancyuiop a răspuns:

Uneori animalele pot fi insuportabile pentru unii oamenii, le stau mereu în cale. Vb cu tatăl tău dacă te deranjeză asta... oricum nu e cv ieșit din comun. Mai bine să își descarce nervii pe un animal decât pe tine sau altcineva. Oricum nu cred că și descarcă nervii doar că e impulsiv atunci când câinele îi stă prin preajmă. Dacă îl lovește spune i să nu o mai facă.

| G510 a răspuns:

De ce nu ar fi normal? Câinele nu e prost, crede-mă, dacă îl lași să facă obsolut tot ce vrea atunci va profita la maxim, iar când va fi mare nu îi vei mai putea porunci. Dacă a făcut ceva rău trebuie certat ca să înțeleagă că nu e bine... dar să nu exagerăm, totuși laughing

| Alexandraseia77 a răspuns:

Nu e normal! Eu zic sa dai cainele e dor un suflet nu merita sa fie speriat si maltratat de tatal tau. Ce rasa este?

| Cristi_Dan_2000 a răspuns:

Nu prea mise pare normal sa il fi batut amu cu latratu mai inteleg ca si eu strig la amei cand latra ca de la un timp devine enervant