În primul rand tu trebuie sa îți dai seama de ce vrea ea, și asta cu timpul.Nu sa asculți de x sau y ca, cu asa prieteni nu mai ai nevoie de dușmani.Sunt fata dar îți spun din experienta.
Pai dacă ar avea un interes de genul sex, sau sa aibă cu cine își petrece timpul vei observa imediat ce va avea ceva mai bun de făcut și va pleca. Oricum nu ai nimic de pierdut dacă încerci, ca nu poți fi sigur de nimic ca o sa fie pe viata.
Dacă nu ai bani, nu cred ca ar avea de ce sa stea cu tine pentru bani ea având 18 ani și putând sa umble cu bărbați cu mașini, cu bani (indiferent ca e frumoasa sau urata, sunt mulți ce ar "lua" o fata de 18 ani).
Dacă in schimb chiar sta cu tine pentru bani îți vei da seama când se va plânge ca nu are,ca ar vrea aia, ca ar vrea aialaltă, sa o scoți acolo, și dincolo.
În fine, în general te prinzi singur despre ce e vorba dacă e sa fie ceva.Si oricum, la ani tai nu prea ar trebui sa pui asa suflet încât sa te distrugă o despărțire.
Chiar că cu asa prieteni, nu mai ai nevoie de dusmani. Dar ei zic la glumă, mai ales " Mi-o dai o noapte?", dar uneori ma afecteaza intr-o oarecare masura.
Totusi inca cred ca nu are niciun interes, nu am avut niciodata suspiciunea asta, dar gandurile altora ma framanta.
Cat despre interesul cu banii, nu prea cred, nu imi cere chestii scumpe. Inafara de niste chestii sub 20 de lei care sunt insesizabili, nu am auzit-o sa ma roage sa ii cumpar ceva, dar bineinteles ca mai platesc din propia initiativa, nota de plata la un restaurant de exemplu.
"Pai dacă ar avea un interes de genul sex[...]" - Se poate, dar nu intr-o masura disperata. Pana la urma, oricat de mult am minti toti, este un interes secundar practicat de toata lumea, nu cred ca exista o relatie de peste 4-5 luni in care sa nu se fi practicat sexul.
Glumele astea de melteni opăriti din perspectiva nu ar trebui permise.La început poste le ignori, da cu timpul după ce chiar pui suflet devin foarte deranjante.
Știu oameni ce vorbesc despre femeile lor sau chiar fac glume sa le schimbe între ei și rahaturi.Dar iubitul meu spre exemplu nu îngăduie niciodată astfel de remarci.Mereu a spus "ne certam,injuram, vrei sa faci mișto de mine, sa vorbești urat sau sa faci glumea la adresa mea ok, dar la adresa ei nu folosești astfel de apelative", si cumva cred ca e normal.Despre iubita/sotie și mama nu se fac astfel de glume niciodată.
O sa auzi pareri de genul ca e normal între prieteni, ca poate nu ramai cu aia pe veci și ce are ca fac și ei glume sau etc dar indiferent cum e nu e ok, e lipsa de respect.
Indiferent despre ce ar fi vorba în relația voastră ti-am spus, dacă ceva nu e în regula îți vei da seama singur, nu din vorbele unuia și a altuia.
Poti sa întrebi și aici sau sa analizezi și tu în momentul în care îți dă ceva cu virgula și se rezolva.
De la ani astea în colo poți sa ai multe relații și sa experimentezi chestii. Poti sa fi răni sau înșelat.Dar cu trecerea timpului te sfătuiesc sa faci o selecție de oamenii pe care ii vrei în viata ta.Ce fel de prieteni vrei sa ai în jur, si cu ce fel de femeie vei vrea sa trăiești.
Toate astea treptat.
Depinde, faptul ca ai bani si faptul ca te iubeste nu sunt contradictorii.
Nu poti sti dinainte daca relatia va fi reusita, in orice caz, daca nu incerci e esuata de pe acum.
Dacă tu ai 16 ani iar ea e o tipă mișto, ce importanță mai are?
Doar nu o să te însori de la vârsta asta.
Stai cu ea atât cât ți-e bine, cât vă înțelegeți și cât totul e ok.
Dacă vezi că se întâmplă una dintre situațiile cu care te-au speriat acele persoane, vă despărțiți, o lași și îți vezi de treaba ta.
Ce e așa complicat?
De obicei astea care arata bine sunt mai panarame deci au dreptate prietenii tai
Nu e genul de panarama, cred ca pur si simplu am avut noroc
Tipule, părerea mea este urmatoare:
1. Tipa sigur are un interes (pot fi nenumărate cazuri de interes ascuns. unul mai grav de exemplu ar fi ca a venit direct la tine. pentru a ascunde chestii nasoale din trecut - sa para fata cuminte)
2. Poți asculta ce spune lumea, dar nu te lasă păcălit. dacă e gagica mișto, evident ca o vor alții, fie și pentru o tura.
3. Fii mereu pregătit ca va pleca de lângă tine fără explicații.
4. Profita de situație cât mai mult
O sa iti raspund pentru fiecare propozitie numerotata de tine:
1.Un asa tip de interes nu cred ca are, nu prea avea" istoric" atunci.
2.-Prefer sa ignor ce spune lumea, dar uneori ma mai gandesc deapre ce spun ei.
-Da, e foarte misto, mai mult de atat nici nu se poate, e peste model/Miss. Multi mai spun lucruri iritante, ca sa ma cert cu ea, si sa profite de o "tura".
3.Sunt, dar sper ca nu se va intampla
4.Asta si fac )
Cred ca prietenii tai sunt mai mult problema decât iubita ta. În afara de ceea ce presupun ei, ți a dat ea vreodată impresia asta? Mai ales dacă spui ca este o fata deosebita, ar fi putut avea pe oricine și totuși te a ales pe tine. Nu face prostia de a te lasa influențat de alții. Voi poate chiar aveți ceva frumos și ar fi păcat sa se strice tot. Trebuie sa ai încredere în relația și iubirea voastră. Desigur, tu știi mai bine situația dintre voi. Eu îți spun asta pentru ca mi amintește atât de mult de mine. Am cunoscut un baiat deosebit care și el avea tot 16 ani, eu fiind mai mare. Din cauză diferenței de varsta am tot refuzat sa accept ca as simți ceva. Însă am realizat ca nu ar trebui sa pierd o persoana deosebita doar din cauza vârstei. Era tot ceea ce îmi puteam dori. L am iubit sincer și extrem de mult și acum citind ce ai scris probabil ca și el a trecut prin lucruri asemănătoare. Însă eu chiar am ținut sincer la el. Însă din păcate el s-a lasat influențat de păreri. Apoi a început sa ma acuze de tot ce ii băgau alții în cap și sa se poarte naspa cu mine. A început sa și facă tot felul de idei pe baza a ceea ce ii spuneau alții și se purta cu mine de parca as fi vinovata de ele. Asa ca relația noastră s-a încheiat după o perioada lunga și frumoasa. De asta iti spun. Ia în considerare doar relația ta cu ea și pe ea. Sa nu ți pese deloc ce zic ceilalți. Cu timpul o vei cunoaște mai bine și chiar cred ca vei putea sa ți dai seama dacă tine la tine. Și prietenilor tai nu ar trebui sa le mai permiți sa vorbească asa de urat despre relația voastră sau despre ea. Poate sunt doar invidioasi pe tine. Și încă ceva. Ai spus: " credeți ca am avut noroc sau are alte intentii". Cred ca ar trebui sa ai mai multă încredere în tine. Poate n a fost noroc și nici alte intenții. Poate ai fost doar tu. Poate în ochii ei ești o persoana mult mai uimitoare decât o consideri tu pe ea. Poate nu e noroc, ci iubire. Doar s-a îndrăgostit de tine și de felul tau de a fi. Deci nu fii nesigur. Multa bafta.
Foarte bun raspuns din toate punctele de vedere, iti multumesc mult!