Poate a fost o gluma sau o provocare data lui de catre cineva.
Vorbeste cu el si intreaba-l de ce a facut asta.
Fii atenta la tonul vocii lui, la reactiile sale.etc. si fii sigura ca iti spune adevarul!
Dacxa te indoiesti de ceva, spune-i in fata si roaga-l sa fie cat mai sincer!
Bafta!
Da-i papucii! Si "prietenei " la fel! Aia nu este "cea mai buna" prietena! Si ca el ...sunt cu miile!
Ai ajuns sa traiesti pe pielea ta proverbul "Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singura!"
Lasa-l,nu merita atentia ta.E prea mic si va face incontinuare aceleasi greseli!
Paraseste-l si atat, razbunarea este arma prostului lasa-l ca o sa fie si el inselat la randul lui
Daca eu eram in locul tau... ma pun in situatia ta nu voi mai vb cu nici unu dintre ei in viata mea. nu merita iertare asa ceva greseala se va repeta stai linistita nu te merita
sfatul meu lasa.l :-J
Eu i-as trimite pe amandoi la plimbare. Baietii vin si se duc, mai ales la varsta ta, ai sa gasesti altul mai interesant, mult mai repede decat iti imaginezi. Dar prietena ta? Ma scuzi ca-ti spun dar, o prietena adevarata nu face lucruri de genul asta.
Desparte-te de băiat şi cu,, cea mai bună prietenă" nici să nu mai vorbeşti sau să o bagi în seamă. Dacă îţi era prietenă nu făcea lucrul acesta, iar el dacă te iubea nu făcea aşa ceva.
Pai bineinteles ca il lasi, daca a facut-o odata, cu siguranta o va face din nou.
Nimic lasa totul asa, chiar daca o sa te caute nu il mai baga in seama chiar daca il iubesti.nu merita pentru ca asa o sa iti mai faca si in viitor.pup fundita?
PrIeTeNuTzA întreabă: