| Wordofthat999999 a întrebat:

Am 20 de ani si as dori sa plec in strainatate la munca o perioada ca sa pot strange niste bani. Am aplicat pe ejobs la mai multe joburi si am primit azi un telefon de la una din joburi la care am optat si m-a intrebat cand as fi disponibila sa plec si mai multe informatii daca am permis etc. Problema e ca părinții mei imi pun bete in roate si nu ma lasa sa plec în afară si le-am spus ca nu pot sa stau toata viata asa cum vor ei am si eu un scop in viata asta si doar prin munca si ambitie reusesti.Eu ii inteleg dar trebuie sa fac si eu un sacrificiu si vreau sa ma realizez ca doar muncesc cinstit. Am o stare de anxietate si ma tot gandesc cum sa impac capra si varza, ca daca eu o sa plec ma vor santaja emotional si o sa iasa scandal dar totusi nici aici nu o sa ma simt bine plus ca ma cert cu ei mai mereu in special cu mama si consider ca fiecare om are dreptul sa-si ia singur propriile decizii in viata asta ca dupa alta nu mai avem si nu vreau sa raman cu o pata pe inima ca nu m-am realizat asa cu mi-am dorit... Voi ce parere aveti? Ati intampinat aceste experiente?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa se obisnuiasca cu gandul, peste "santajul" emotional trebuie sa treci daca vrei sa faci ceva cu viata ta.

Daca cumva au votat PSD, poti sa ii santajezi si tu inapoi cu starea in care se afla tara in ultima vreme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija sa pleci pe contract, nu de capu tau, sa-ti promita aia marea cu sarea. Sa ai contract de cel putin 3 luni sau pe perioada nedeterminata.

| Wordofthat999999 explică (pentru anonim_4396):

Au spus ca este contract Britanic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wordofthat999999):

Trebuie sa ti-l trimita sa il semnezi. Asa se procedeaza. Il primesti il printezi, il semnezi si il trimiti inapoi.
Altfel, ai sansa sa te duci acolo degeaba, si sa zica ca nu mai are nevoie dupa 2-3 saptamani.
Prin ce e, prin agentie sau direct la companie?

| Maria3458 a răspuns:

Cinsulta te cu parintii dar e viata ta mie una imi pare rau ca nu am.plecat