Păi vorbește cu ea și dacă NU e de acord și NU acceptă situația ta cu pușcăria, atunci papucii, urgent. Papucii, în cazul în care NU ai vrea să te zbați pentru ceva ce NU există.
Cât despre situația ta financiară, caută undeva o chirie mai ieftină și un loc de muncă mai bine plătit. Prieteni pe dincolo, nu ai?
Nu am prieteni buni sa spun asa, doar cunoștințe
Nu stiu ce sa fac, nu mai vad nimic, nu mai aud. E distrugere in mine acum. Sunt la pământ, am ajuns atat de jos cum n-am fost niciodată poate, as vrea sa m-a pus sa dorm si sa nu ma mai trezesc, imi pare rau si regret in inima mea ca m-am născut. Este prea grea viata simt ca NU MAI POT, NU MAI POT. As vrea sa se termine totul.
Sunt terminat, m-am săturat de viata asta, m-am săturat de tot
Altul nu știe cum să își mai cumpere zile și tu te-ai săturat. Rău destul că gândești așa. NU e bine!
Ești tânăr și ai viața înainte. Prin ce treci e o nimic toată. Stai să vezi în viitor la câte te supune viața. Toate-s trecătoare și nimic nu-i pentru totdeauna.
Înțelege că îi doar un moment din viața ta și atât. Poate să dureze mai mult sau mai puțin, DAR să știi că NU e pentru totdeauna situația asta urâtă.
Daca s-a purtat asa, nu te iubeste, daca te iubea, intelegea de ce ai facut puscarie, intelegea ca nu vei mai repeta si era alaturi de tine, lasa-o. Chiar trebuia sa afle, sa stie cine esti sa vezi daca te vrea cu adevarat! Asta este, ce sa faci mai departe, munceste, fi cu frunteaa sus, cauta pe alta care te va iubi, si cel mai bun test asta e, cand stie ce ai facut, sa inteleaga. Iar la munca, schimba locul de munca unde nu stie ce ai facut, acolo chiar nu trebuie sa se stie.
Pana la urma ne-am despărțit si aia e dar ma simt asa marginalizat, dat deoparte, ma simt groaznic. Nu mai stiu ce sa fac, nu stiu si nu pot sa imi gasesc refugiul în ceva. Dacă consumăm alcool poate aveam in ce dar asa stau demoralizat si vai de pl mea, ma incerc niste sentimente urâte, "demonice" ca sa spun asa...
Robert, un campion mereu infrunta problemele cu succes. Ti a scazut salariul, schimba jobul.
Nu te mai place femeia, este momwntul sa vb cu ea sau sa o schimbi.
Un om nubse lasa calcat si merge mai departe pana cade la pamant rapus si crapa pe loc, nu cedeaza si iti lasa viata sa trraca pe langa el. Lupta micutule ca nu mai asa supravietuirea ta o sa insemne ceva
Am luptat crede-ma, nu mai pot, de ce euuu? De ce nu pot sa fiu un om normal, ce am facut asa rau sa mi-se întâmple asta? Am foat corect in viata, muncitor, iubitor, placut oamenilor, niciodată nu am vorbit urat cu fosta mea prietenă, am respectat-o, iubit'o, nu consum alcool, nu pacanele sau pariuri sportive. De ce? ce mult ma urăsc si viata asta
Nu te uraste nimeni. Asta este obstacolul tau in viata. Treci peste, striveste si intr o zi cand o sa te pui in pat o sa ramai uimit de tine. Trebuie sa le gandesti ca o lectie de viata, este greu ceva trebuie schimbat. Poate nu inseamna mult dar toti putem sa schimbam lumea
Dacă ea nu este în stare sa îți accepte trecutul, atunci nu cred că te iubește. Când iubești treci peste mici greșeli ale partenerului, însă la tine vorbim despre întâmplari care s-au petrecut în urmă cu N ani. Atunci poate erai mai copilăros în gândire, rebel. Și eu am fost rebel cât am fost mic, am stat și eu prin case de copii și case de corecție. Chiar dacă nu am încălcat legi, însă vreo trei săptămâni am fost băgat într-o casă de corecție din București ( Cireșarii se numea atunci) și am mâncat multă bătaie acolo. Poate a fost mai bine asa pentru că mi-a venit mintea la cap. Numai fugeam acasă, însă mama a stat după mine și m-a ajutat să mă îndrept.
Iar dacă îți pierzi încrederea în tine atunci gândește-te că coca cola în primul an a vândut numai 25 de sticle. Așa că, nu renunța niciodată.
Ce vrei sa spui?
Frate eu sunt la pământ sunt terminat, de ce as mai ascunde ceva acum?
Daca relatia cu prietena nu se poate,, salava,, eu zic sa va despartiti ca prieteni si sa mergeti fiecare pe strada lui. Nu ai legaturi cu nimeni, eu zic sa schimbi total viata. Eu as pleca afara. Daca esti o persoana cinstita si muncitoare vei avea multe usi deschise
Dar am investit sentimente, timp, m-am dat pe mine, ea era fericirea mea, cand imi era greu doar ma uitam la ea si uitam totul, cu locul de munca ce sa zic, Îl schimb pana atunci nu stiu ce o sa fac ca pe 2 imi vine chiria si nu am bani destui, proprietarul nu e prea înțelegător. Imi pare rau ca m-am născut, ma urăsc, vreau sa se termine totul.