anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 21 de ani si tatal meu a murit cand aveam 2 luni...am crescut fara tata, vreau sa stiu si eu cum e sa fi crescut de ambi parinti, cum e sa ai si un tata langa tine.

Răspuns Câştigător
| vazelin a răspuns:

Imi pare rau de tatal tau!
Viata impreuna cu tatal depinde de familie! Exista familii care dupa nasterea copilului dupa cativa ani incep sa se certe parintii si copilul sa creasca intre ei sau sa fie un tata betiv care sa te faca de rusine sau sa nu faca nimic toata ziua care nu sunt prea placuta!
In cazurile bune tatal e o componenta foarte importanta a familiei dar la cresterea unui copil dupa parerea mea nu s-ar descurca niciodata ca o mama! Tatal este cel protector ("nimeni nu se ia de familia mea")! In cazul tau mama are si rol de tata si dupa parerea mea este foarte greu sa cresti un copil de unul singur! Deci in locul tau as face tot posibilul sa nu o supar pe mama si sa o ajut pentru ca ii este greu dar nu vrea sa spuna! Si nu te gandi ca daca ai fi avut tata ai fi fost altfel...

14 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu mai rascoli trecutul.Pentru anumiti copii este bine ca sunt crescuti de ambii parinti, pentru altii este o povara, fiindca apar probleme de violenta domestica, alcoolism, nemunca, lipsa de intelegere.

| mgtow a răspuns:

Primesti mai multa atentie ambii parinti te indruma catre un drum bun al vietii sunt si cazuri in care unii dintre parinti tata sau mama nu le pasa de copii si ii lasa abandonati sau cu unul dintre parinti ori nu il educa deloc.

| zalisa a răspuns:

E...bine.
Asta dacă ai un tată bun, înţelegător, care să-ţi fie alături, dar şi o mamă pe măsură.
happy

| Anamaria_7214 a răspuns:

Buna!
Imi pare rau pentru necazul care s-a abatut asupra tasad pai cum sa-ti spun fara sa te ranesc fara sa regreti inca odata ca nu ai tatasad. eu nu ma inteleg prea bine cu tatal meu pentru ca el a fost mai mereu plecat cu serviciul si am crescut fara sa realizeze cand. probabil ca ii e greu sa accepte asta sau poate ca nu intelege generatia mea, in fine. e bine sa fii crescut de ambii parinti mai ales cand esti baiat. tata e mandru de baiatul lui si vrea sa devina peste ani la fel ca el sau poate ca mai bunhappy. Deci e bine sa fii crescut de ambii parinti dar e bine sa te intelegi si sa fii si inteles de ambii parinti...

| FIR a răspuns:

Daca ai un tata care sa stea cu tine si restul familiei si sa va iubeasca e bine, daca nu este stresant... mie una asa mi se pare happy

| Miяu a răspuns:

Uneori e mai bine fara tata...

Poate acum sunt la varsta cand urasc de 10000000 x mai mult decat trebuie... Poate intr-o zi voi regreta ca am spus asta, dar nu acum!

| den_4336 a răspuns:

Draga Daniel sa nu fi suparat din cauza asta.Sa sti ca nu e o diferenta foarte mare sa ai sau sa nu ai tata.Intradevar iti lipseste un parinte si e greu pentru tine dar sa nu fi suparat.Eu ii am pe ambii si tot ma simt ca si cum nu as avea nici unul. E bine sa ai si tata ca sti ca ai si un barbat in casa si e bine dar asta e viata.Sa nu fi suparat!

| Georgy1033 a răspuns:

Buna, daniel este foarte dureros si imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Este bine sa fi crescut de ambi parinti poti vorbi cu amandoi, cere pareri, eu vb mai mult cu mama fiiind fata dar baieti vb mai mult cu tatal, cand vine de la serviciu mama ii pregateste mancarea se inteleg bine, dar sunt sigura ca mama ta te iubeste de doua ori mai mult si pentru tatal tau. Si tatal meu a ramas fara tatal sau la 14 ani si i-a fost foarte greu, dar viata merge mai departe si sunt sigura ca tatal tau este mandru de tine de acolo de unde este.Multi copi au tot ce le trebuie dar cu toate astea nu-si dau seama.Ma bucur ca ti-am fost de ajutor si sper ca te-am ajutat.

| ♦EthernalVampa♦ a răspuns:

Se poate spune ca si eu am crescut fara tata.
Tatal meu a plecat cand eu eram abia nascuta, dar am tinut legatura. Intre timp, mama a gasit pe cine cu care facuse si un copil. S-au casatorit si eram o familie. Doar ca nu prea il simteam ca pe tatal meu, desi nu o aratam. Intr-un final, mama a divortat de el din simplul motiv ca el era tot ce se putea mai rau pentru. familia noastra. Asa ca acum stau doar cu mama si sora mea de aproape 11 ani, eu avand 14.
Nu ma plang, e bine si asa, dar tare mi-as fii dorit ca tatal meu sa nu ma paraseasca... Si pana la urma, nu contez atat eu, caci mama a suferit mai mult.
Acum mai tin foarte vag legatura cu el...
Imi pare foarte rau pentru. pierderea ta... E nedrept sa traiesti asa. Dar uita-te in viitor. Cand tu o sa ai o familie frumoasa iar tu o sa fii un tata minunat, exact cum banuiesc ca a fost si tatal tau.
happy

| lora3u a răspuns:

sad imi pare rau pentru tine...

| ilink a răspuns:

In primul rand vreau sa iti zic ca imi pare foarte rau pentru tatal tau. In cazul meu tata e mai ingaduitor, mai bun si mai intelegator in timp ce mama e mai autoritara si mai dura deci se completeaza perfect

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-i drept ai nevoie si de o mama si de un tatahappy.
Uneori abuzezi de bunatatea lor si alte ori ei abuzeaza de rabdare ta, uneori de simti stresat si incoltit de ei, de cicalituri, sfaturi pe care ti le dau crezand ca nu ai varsta majora pe care o ai, in unele cazuri e si mai gravlaughing. Nu trebuie decat sa profiti de ce-i bun, sa alegi esenta de aparenta.

| LostInDreams a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta, Daniel. Oricum se poate spune ca esti un om puternic, asta e sigur.Este frumos, pacat ca omul nu poate aprecia ceva decat daca nu. l are...Este frumos sa simti 2 oamnei care te iubesc si nu 1. Oricum, acum esti major, esti o persoana independenta.Asigura.te ca faptul ca iti lipseste ceva sa nu iti strice momentele frumoase. Bucura. te in continuare de viata asa cum e ea, chiar daca nu iti ofera tot ce au altii. Tu sa ai copii si sa le oferi dragostea pe care tu nu ai simtit.o.Ai grija de tinehappy

Cu drag,
Marry:X

| me_3050 a răspuns:

Buna.