| Flavyuseduard a întrebat:

Salut, am 22 de ani sunt mutat în Tm de 3 luni și as vrea sa ma distrez, sa-mi fac prieteni pentru ca n-am, băieți, fete, ar fi super, mi-s satul sa stau singur, simt și vad cum se altii ies seara pe malul Begai sau la localuri, rad, glumesc, se joaca și eu simt cum mi se duc anii ăștia în care ar trebui sa fiu la fel.
Mi-e urat asa.

10 răspunsuri:
| LaviniuA a răspuns:

Colegii de munca / facultate nu-s buni? Daca n-ai munca/facultate, atunci e mai greu sa-ti faci prieteni, dar oricum, e bun si TPU ca distractie happy

| tonyc7 a răspuns:

Nu e greu sa obtii ce iti doresti, trebuie doar sa stii unde sa cauti si cum sa cauti eventuali prieteni. Cu persoanele cu care nu ai puncte in comun sau care iti par neserioase nu ai ce discuta!

| Flavyuseduard explică:

Țin sa menționez ca n am absolut pe nimeni (colegi de la lucru stau pe sate deci ies din schema) efectiv pe nimeni, vb singur in casa înnebunesc

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă ești prietenos și sociabil, nu e dificil.

Îi poti cunoaște la ștrand, in club, ori te poti inscrie la un curs de dans etc

PS. Mai întâi, sunteti doar cunoștințe.Pe parcurs, vezi tu cine merită să îl păstrezi ca prieten.

| Violleta2022 a răspuns:

Iata un motiv foarte bun sa iesi la vanat de fete, pe care le gasesti oriudne: pe strada, in autobuze, in magazine, la strand, la baruri samd.

| tonyc7 a răspuns (pentru Violleta2022):

Si tie, ca fata, ti-ar conveni sa fii abordata de un necunoscut in oricare din aceste locuri?

| tonyc7 a răspuns (pentru Flavyuseduard):

Iti recomand parcurile cu cat mai multa lume. Acestea sunt locuri in care iti poti face cu usurinta prieteni. Trebuie doar sa stii cu cine intri in vorba si sa ai ce discuta cu respectivele persoane.
Daca nu ai subiecte de conversatie sau daca esti timid de felul tau, va trebui sa te schimbi pentru ca altfel chiar iti va fi foarte greu sa iti faci prieteni!

| Violleta2022 a răspuns (pentru tonyc7):

Daca pentru sute de ani, inainte sa fii existat site-urile de socilizare, fetele au fost abordate pe strada, in cofetarii, la biserica, prin magazine, samd.
Daca a functionat atunci, functioneaza si azi cu sucess, depinzand strict de vocabularul si comportamentul baiatului, cand se prezinta fetei.
Site-urile de socializare sunt in realitate 90% pentru flirt, minciuna si pierdere inutila de verme, fiindca acolo nu se agata nimic.

| ROB3RT89 a răspuns:

Mai tine si de atitudine aici.
Daca esti genul sociabil si carismatic, va fi foarte usor.
Vad ca ti-a mai recomandat cineva, iesi la vanat de fete!

| Danny28 a răspuns (pentru tonyc7):

Violetta iar aberează, ca de obicei. Ea compară vremurile de dinaintea social media cu ce este acum. Păi în ziua de azi dacă abordezi o fată pe stradă, în autobuze sau pe unde mai zice ea, te alegi cu o poșetă în cap sau te crede vreun nebun care vrea să o violeze. Nu știu unde visează ea că se mai pot face abordări în viața reală, cică depinde de vocabularul și comportamentul băiatului. Măi să fie. Păi dacă era așa cum zicea ea, nu mai vedeai peste tot fete cuplate cu cocalari și bombardieri. Femeia asta aberează în ultimul hal.