anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 24 de ani, nu stau deosebit de bine cu relatiile, nici nu am prea multi prieteni sau cercuri sociale in care sa am ocazia sa cunosc femei, insa totusi, e timpul (intarziat oricum) sa am o relatie stabila, sa incep sa ma gandesc la o familie etc.

Ideea e ca eu sunt destul de in urma, adica nu sunt deloc descurcaret, am stat mai mult prin casa, nu prea am experienta de viata ca altii de varsta mea. Nici de viata, nici de relatii, nici nu prea stiu cum sa ies din situatia asta.

Si mai concret, unde mi-as putea gasi si eu o prietena? Ca eu prin cluburi nu ies, cercuri de prieteni cu care sa merg nu stiu unde nu am etc.

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Depinde cat de descurcaret esti tuhappy
Poti sa-ti intalnesti o potentiala partenera si la expozitii, festivale, concerte, si tot ce mai ieste. Insa daca nu ai prieteni cu care sa mergi in acele locuri, banuiesc ca nu vrei sa mergi singur... Deci pica aceasta varianta.
Ar putea sa mai fie o varianta... La locul de munca.
Al tau, al ei.
Mie personal in viata de zi cu zi, cred ca cele mai multe sanse ai avea sa intalnesti o potentiala partenera la locul ei de munca laughing
Asta inseamna ca trebuie sa lucreze cu publicul, sau cu clienti...
Excludem profesoarele ca deh, iti trebuie copii sa ajungi la ele laughing
Ar mai ramane fetele care lucreaza la ghisee, magazine, restaurante.
Cam astea ar fi variantele tale, sau oricare alte fete pe care le poti intalni zi de zi.
Acum ce sa zic, poate suna ciudat, poate suna dificil, dar in cazul tau, cam asta ti-as indica.
Vezi pe unde-ti faci rutina tu...
Mergi la cumparaturi intr-un loc anume, foarte bine, poate e acolo o fata care-si face cumparaturile in acelasi loc, o intrebi si tu, unde-i produsul "ala".
Sau poate iti starneste interesul o fata care lucreaza acolo...
Nu ai curaj la inceput? Aia e, o vezi odata, de doua ori, iti faci curaj, odata tot intrii in vorba. Azi o gluma, maine doua, poimaine o cafea, ca asa ne place noua laughing
Sau cine stie, vezi o fata ca-ti zambeste, te bagi in vorba cu ea...
Cam astea-s variantele.

| LordCristobal a răspuns:

Nu cred ca e timpul sa te gandesti la o relatie stabila de la varsta ta, acum trebuie sa experimentezi cu cat mai multe fete bineinteles daca si poti si daca ai si timp.Iar pentru familie mai degraba dupa 30 de ani cand esti mai matur la minte.
E bine ca te gandesti la o relatie serioasa dar sa nu faci o tragedie ca nu ai o relatie ca sa nu iti faci rau de unul singur.
Fete poti gasi in toate locurile,de la cele care te servesc in restaurante,cele care lucreaza in supermarket sau poti gasi fete si la expozitii, concerte, lansari de carti.
Mai sunt si situatii in care fetele te abordeaza ele pe tine chiar daca se intampla mai rar.
Pai hai sa vedem cum poate sa decurga o prima abordare pentru tine.
Sa zicem ca iti place de o fata.Te duci la ea, te prezinti, ii spui ca iti este foarte simpatica si apoi ii propui sa iesiti in oras cand sunteti liberi amandoi.Nu e succes garantat suta la suta dar treaba asta te ajuta sa iesi putin din zona de confort si sa prinzi mai mult curaj.
Fete poti agata si in online pe Instagram sau aplicatii de dating(Tinder, Badoo) dar sa ai poze cu tine din cap pana in picioare in care sa fii imbracat bine, cu zambetul pe buze ca sa fii cat mai atractiv.Dar in agatatuk online sa ai grija sa nu iei vreo teapa.

| Daz01 a răspuns:

O relație nu-ți faci doar dacă mergi prin cluburi (ba chiar consider că în club sunt cele mai mici șanse să găsești o relație serioasă). Relațiile sociale ți le poți face la facutate sau la locul de muncă. Poți încerca să-ți găsești o iubită pe social media, de regulă acolo ai cele mai multe șanse, trebuie doar să nu fii mârlan, foarte insisten și să te orientezi spre fetele de categoria ta. Este important să nu-ți faci așteptări mari și nici să încerci la fetele care nu sunt de "nasul" tău pentru că nu o să funcționeze. Succes.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu-ti mai gasesti

| Freya1 a răspuns:

Poti sa încerci cu vechi cunoștințe, dacă nu îți faci o relatie măcar îți faci un cerc de prieteni.Sa îți cauți veri sau rude cu care sa ieși și inevitabil sa cunoști și fete.
Poti sa mai încerci și pe rețelele de socializare, sau pur și simplu sa ai răbdare sa se ivească o ocazie.