Demonstreaza ca esti un om ca fiecare altul, ca daca stai numai in casa normal ca nu ai prietena, dar daca te bucuri de viata si faci multe activitati o sa dai de oameni la fel de pasionati ca tine(fete)
Tu nu poti sa iti formezi singur o parere despre viata si actiunile tale? Tu trebuie sa decizi daca a fost bine daca ai luat o pauza. Eu cred ca daca faci ceea ce simti si vrei este ok daca ceva ce nu simti din cauza unor credinte sau idei bine tiparite in cap nu e ok. Daca tu ai simtit sa iei o pauza sa te aduni este foarte bine, o noua relatie trebuie sa o incepi cand simti ca e momentu si persoana potrivita, de ce trebuie neaparat sa ai mereu o persoana de sex opus langa tine? Si pauzele in care stai singur sunt binevenite, iti aduni energiile, eu am constatat dea lungul timpului ca perioadele in care am fost singur, incluzand aici planul sentimental, social, familial au fost cele mai bune din punct de vedere al planurilor pe viitor, adica cand am fost singur singurel am avut mintea cea mai limpede, neinfluentata de cineva anume si am putut sa iau cele mai bune decizii pentru mine.