| Twister09 a întrebat:

Salut, am 27 de ani, sunt băiat la locul meu, nu beau, nu fumez.
Dar am ghinion la fete.
Prietene am mai avut, dar și-au bătut joc de mine, sau nu erau de mine.
Mie nu-mi place să-mi bat joc de ele și după sa le las cum fac alți.
Vreau o relație stabila, și o familie.
Ce sa fac sa am mai mult succes la fete?
Credeți că fiecare își găsește perechea pana la urma?
Fără comentarii răutăcioase.
Mulțumesc

53 răspunsuri:
| dullcat a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Ce coincidenta.Simt exact la fel despre tine.

Cauta teoria mai in amanunt, caci tot ce ai ascultat pana acum, promovat de barbatii aia care se intituleaza alpha, dar in mod misterios au nevoie sa traiasca din webinarii si altele, ca sa-i invete pe altii cum sa fie ca ei, e doar un filtru toxic pentru toata lumea.

| 4evergentleman2023 a răspuns (pentru dullcat):

Întoarcete în istorie nu in prezent, tocmai am scris ca nu are legătură cu cei din prezint infkuenceri sau ce sunt, ci cu cei din triburi. Ești tu prea beta ca să recunoști un Alphahappy
Te pup și nu mai îmi scrie inepții, nu ai decât un răspuns apreciat de editori, slaba prestantahee hee

Ce argumente inteligente. laughing Carry on.
Ps: daca eram ca Violeta aveai block de mult.Iar astia ca voi se sperie oricum de femeile alpha.

Ca nu aveai argumente asa cum nu ai avut nici acum baby happy

Păcat ca nu ești tu acea femeie.

| Emma30555 a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Dacă doar Alpha ar avea succes în viata, 80% din bărbați ar fi singuri la fel ca 80% din femei fiindcă ele ar cauta Alpha iar aceștia ar fi prea puțini la număr.

| 4evergentleman2023 a răspuns (pentru Emma30555):

Nu sunt doar Beta si Alpha sunt și ceva ce au caracteristici si de Beta și de Alpha

| dullcat a răspuns (pentru Emma30555):

Shh, nu-i distruge iluzia...laughing

Si despre cei care au caracteristici din ambele de ce nu vorbeste nimeni aici pe TPU?

Baby spune-le lor https://www.freep.com/......pectat.jpg nu mie.

rolling on the floor
Ca nu știu mulți. Ba da ești baby meu de azi înainte. Acolo nu mai merg!
Ești beta și gata am înțeles Bubuhee hee nu mai te strofoca atât ca ești plăpânda, natura e de vina nu tu. Te pupic zano și culcate când ordon eu happy

| petrisor23 a răspuns:

"Ce sa fac sa am mai mult succes la fete?"

Sa-ti pui tinte curajoase (dar realiste si demne ) in viata si cat timp esti preocupat cu acele tinte, fata potrivita va aparea. Nu te focaliza pe fete, ci pe dezvoltarea ta. Nu cadea in extremele unora care, fie urasc femeile(ca s-au fript), fie le divinizeaza(ca sunt naivi).

Inceteaza sa te comporti ca un libidinos.Ai putina demnitate asa... Daca ti-a mai ramas.Eu nu am vazut fete/femei pe aici care sa scrie astfel de replici.This speaks volumes.

Ooo s-o enervat panseluța :-x
Încetează sa mai scrii aberații, mămică ta Violeta e Alpha tu Beta, tare mi sa nu fie o anomalie la mijlochee hee

Ok.Am inteles.Atata te duce capul, sa faci aluzii la un profil fictiv, considerand ca altceva nu ai ce sa ataci.laughing Carry on.

Panseluța inocenta. Sper totuși ca nu discut cu o baba care tocmai și o pus proteza deopartelaughing
Am ce sa atac la tine dar te las în pace, crezi ca le știi pe toate și de fapt nu știi nimic, de pe radio șanț te ai inspirat, se vede.
"Carry on" începi sa te cam repeți, slab vocabular, doar atât poți? Cam slaba in banda azi, la cafea tot ieșim nu scapi tu panseluto big grin

Aa...Te-ai plictisit de Rosalia si te-ai setat pe mine.Ce trist.Iti va trece curand.Inceteaza sa-mi mai scrii.

Rosalia e timida, nu mai plânge ca tu erai feblețea mea. Încetează sa mai îmi răspunzi, doar răspunsurile la superlativ le iau în seama, mai exersează, devii obositoare deja, ceva tipic la tine.

| Emma30555 a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Cei mai mulți sunt asa. Exista și Sigma. Experienta arata ca majoritatea oamenilor vor găsi pe cineva. Și oamenii străzii își găsesc pereche., din mediul lor evident

| 4evergentleman2023 a răspuns (pentru Emma30555):

Eu nu cred ca o sa îmi găsesc ca tremur pe strada de la anxietate, atacuri de panica

| Ararat a răspuns:

Poti oferi stabilitate in primul rand? Cum? Ce lucrezi?

| DeMicUnCălător a răspuns:

Norocul si Relațiile stabile încep după 10 ani de căsătorie.
Faptul că nu bei și nu fumezi n-ar nici o legătură cu relațiile. Lipsa vicilor ajută doar atunci când sunt însoțite de câteva milioane în cont

| Vasilake a răspuns:

Fetele cauta baieti ''spumosi''.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Tu te gasisi ma sa dai sfaturi tu antisocialul care baga la aparate si care n-are relatie rolling on the floor? Numai in romanica vezi pe unu mai prost decat tine ca iti da sfaturi, asta de mai sus din ce a spus acolo are mult mai multe calitati decat tine, si te gasisi fix tu sa-i dai sfaturi rolling on the floor, de ce nu te folosesti tu de sfaturile astea sa ai o femeie si sa nu mai fi l4bar?