Ii comanzi un buchet de trandafiri rosii care sa fie trimis la ea acasa.
In locul tau as taia-o cu fetele, ai de ales intre ele si ea. Si nu mai uita ce ii promiti, pentru ca ii transmit mesajul ca nu este importanta.
Totusi ce e mult e cam mult. Nu te poate tine-n lesa ca pe un copil micuti si sa aiba grija de tine 24/24. Ai nevoie si tu de o zona intima. In orice relatie intai ai nevoie de incredere.E prea geloasa si mi se pare un pic cam fitoasa/isterica reactionand atat de dur doar pentru cateva scrisuri... Habar n-am ce au ele in gand, insa las-o in pace pentru ca are nevoie de timp. Explica-i ca n-ai inselat-o ci doar ai vorbit cu fetele respective si ca ai nevoie is tu de o viata personal cel putin minima. Daca nu intelege eu as lasa-o acolo. Bafta.
Pai in primul rand eu as zice sa astepti 2-3 zile sa se mai linisteasca sa mai treaca problemele.
In al doilea rand pentru gestul care l-ai putea face ar fi ceva special, mic si dragut. Tu o cunosti. Ceva ce sa o emotioneze, ceva sentimental. Ai putea sa incerci sa ii faci tu ceva, chiar daca nu ar iesi perfect. Ai putea incerca, un colaj mare, pe un carton sau lemn de pluta, cu diferite poze, lucruri minore dar sentimentale, sa scrii pe biletele cate ceva dragut.