| duta2000 a întrebat:

Salut am cunoscut de curand o fata maritata credeti ca am vreo sansa tinand cont ca accepta o cafea rade la glumele mele vorbim radem ce sfat imi dati ca sa avansez si eu un pic stiti voi

Răspuns Câştigător
| Elena159 a răspuns:

Eu zic sa renunti la ea daca inca nu stii ce sentimente are pentru tine! Incearca sa descoperi asta si dupa ia o hotarare.

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

Te sfatuiesc sa gasesti o fata ''libera''. Tie ti-ar place daca s-ar da cineva la sotia ta?

| xBya a răspuns:

E mai greu daca e maritata. Nu cred ca va renunta asa, cu una cu doua, la casnicia ei. Mai ales daca nu va cunoasteti de prea multa vreme.
Daca ii placea de tine pana acum, ii va placea si de acum incolo, asa ca nu prea ai nevoie de sfaturi. Poate sa nu grabesti prea mult 'lucrurile'.
In cel mai bun caz ajungi amant, daca te multumeste asta.

| sufletdeing3r a răspuns:

Hey stai locului cuminte in banca ta! Poate ca accepta sa vorbeasca sau sa bea o cafea cu tine pentru ca are incredere, dar asta nu inseamna ca vrea sa fi amantul ei.

| alexutzaTaa a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu te indepartezi de ea sa ramaneti prieteni dar atat e o femeie maritata si daca mai are si copii? gandeste-te te rog si la ei sa vezi cum ar fi sai departi de tatal lor biologic ramaneti doar prieteni te puup sper ca te-am ajutat

| Elena159 a răspuns:

Dragul meu, nu ai nico sansa! Nu va renunta la casnicia ei pentru tine! Poate te considera un prieten! Daca bea o cafea cu tine si rade la glumele tale (desi ma indoiesc) nu inseamna ca te place!

| duta2000 explică (pentru Elena159):

Pai atunci nu stiu poate ar fi mai bine sa renunt la ea sau sa incerc sa ma indepartez

| Elena159 a răspuns (pentru duta2000):

Eu zic sa renunti la ea daca inca nu stii ce sentimente are pentru tine! Incearca sa descoperi asta si dupa ia o hotarare.

| forin23 a răspuns:

Stiind ca ie maritata nu prea ie frumos fara suparare