| Mihai931 a întrebat:

Salut, am cunoscut o fata prin verisoasa mea, ea i-a aratat poza cu mine, i-a dat numarul meu unde am vorbit cateva zile. Cand ne-am intalnit totul a fost frumos, ne-am sarutat, am glumit iar cand a ajuns acasa mi-a lasat mesaj ca ea nu simte ceva pentru mine. La corp arat ok, adica am o greutate normala, sunt sportiv dar la fata sunt intr-adevar urat iar poza aratata de verioasa mea era una mai reusita, probabil si din cauza unghiului de unde era facuta. Ea zicea la telefon ca nu tine cont de aspect, ca pentru ea conteaza caracterul iar eu m-am comportat frumos cu ea, plus ca din 3 ore cat am petrecut impreuna nu iti poti da seama de caracterul unui om. Sa fie intr-adevar aspectul vinovat iar ea a zis doar asa ca nu conteaza? Sau de ce credeti ca a spus spus ca nu simte nimic tinand cont ca la finalul intalnirii ne-am sarutat si tinut in brate. Eu am 27 de ani iar ea 30 dar nu cred ca asta ar conta tot din spusele ei.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ele mereu spun ca fizicul nu conteaza,dar adevarul e ca conteaza, sa comportat asa din mila, dar apoi a recunoscut ca nu te place, faza cu caracterul e vrajeala, conteaza aspectul fizic, daca nu reprezinti un interes adio

| Freya1 a răspuns:

Poate sa fie vorba de fizic, poate sa fie vorba de faptul ca si-a dat seama ca nu vrea o relatie, poate sa fie vorba ca te vede mai mult ca și pe un prieten ok habar nu am, sunt multe motive.Iar răspunsul ti-l poate da ea.

| Hammurabi a răspuns:

Nu e vorba doar de aspectul fizic sau doar de caracter.
E vorba de absolut toate. Toate contează.
Iar după întâlnirea voastră, ei i-a dat cu minus.
Asta e tot.

| C?t?lin199014 a răspuns (pentru Hammurabi):

Ce înțelegi prin toate? Ca dacă e sa cauți și cea mai mica chestie oricum vei găsi defecte la el/ea. Și uita asa ajung unele la 30 și ceva de ani singure și după se vor mulțumi cu orice doar ca să aibă o familie.

| Hammurabi a răspuns (pentru C?t?lin199014):

De obicei, orice persoană analizează cam toate aspectele pe care le poate observa la tine.
De la comportament la cum te îmbraci, cât ești de îngrijit, gesturi, modul de a vorbi, inteligență în ceea ce spui, și nici nu-ți imaginezi cât de multe, multe altele.
Și dacă ajunge la concluzia că sunt chestii care nu-i plac și peste care nu poate trece... asta e.
Unele chiar preferă să fie singure dacă nu găsesc ce vor ele. Nu acceptă orice.

| sofisis a răspuns:

Dar nu e neaparat o problema cu tine. Pur si simplu cu unii oameni avem chimie, cu altii nu.
Uite la mine la munca e un tip...bomba. Multe femei saliveaza dupa el. Pe cuvant daca mi-a dat vreodata vreun sentiment de " ce te-as...". Nu simt pentru el decat chestii platonice. Si nu pentru ca ii lipseste ceva. Efectiv nu am nici o chimie cu el din punct de vedere romantic sau sexual.

| AdioTPU a răspuns:

Poate și-a dat seama că nu ești genul ei.

| 199onur7 a răspuns:

-_-

| 199onur7 a răspuns:

E cale -_-

| 199onur7 a răspuns:

Ecler -_-

| 199onur7 a răspuns:

Tastatură handicapata -_-

E CLAR -_-