Ele mereu spun ca fizicul nu conteaza,dar adevarul e ca conteaza, sa comportat asa din mila, dar apoi a recunoscut ca nu te place, faza cu caracterul e vrajeala, conteaza aspectul fizic, daca nu reprezinti un interes adio
Poate sa fie vorba de fizic, poate sa fie vorba de faptul ca si-a dat seama ca nu vrea o relatie, poate sa fie vorba ca te vede mai mult ca și pe un prieten ok habar nu am, sunt multe motive.Iar răspunsul ti-l poate da ea.
Nu e vorba doar de aspectul fizic sau doar de caracter.
E vorba de absolut toate. Toate contează.
Iar după întâlnirea voastră, ei i-a dat cu minus.
Asta e tot.
Ce înțelegi prin toate? Ca dacă e sa cauți și cea mai mica chestie oricum vei găsi defecte la el/ea. Și uita asa ajung unele la 30 și ceva de ani singure și după se vor mulțumi cu orice doar ca să aibă o familie.
De obicei, orice persoană analizează cam toate aspectele pe care le poate observa la tine.
De la comportament la cum te îmbraci, cât ești de îngrijit, gesturi, modul de a vorbi, inteligență în ceea ce spui, și nici nu-ți imaginezi cât de multe, multe altele.
Și dacă ajunge la concluzia că sunt chestii care nu-i plac și peste care nu poate trece... asta e.
Unele chiar preferă să fie singure dacă nu găsesc ce vor ele. Nu acceptă orice.
Dar nu e neaparat o problema cu tine. Pur si simplu cu unii oameni avem chimie, cu altii nu.
Uite la mine la munca e un tip...bomba. Multe femei saliveaza dupa el. Pe cuvant daca mi-a dat vreodata vreun sentiment de " ce te-as...". Nu simt pentru el decat chestii platonice. Si nu pentru ca ii lipseste ceva. Efectiv nu am nici o chimie cu el din punct de vedere romantic sau sexual.