Nu cred ca ai cum sa il schimbi, poate lui ii place asa cum este, nu mai incerca sa il schimbi pentru ca nu va intelege deoarece are o varsta frageda la fel ca tine si isi va da seama pe parcurs in timp ce va creste mai mare ca ceea ce face nu este bine.
El suta la suta poate o iubea mut pe bunica lui si acum sufera dupa ea.incercati toti colegi sa-l schimbati deoarece poate are probleme si in familie
Nu mai vrei sa tii legatura cu el? Adica. daca ii esti un prieten loial fa cumva, ia-l de-o parte dupa ore si asculta-l, chiar daca se va eschiva fi barbat si nu-l lasa sa plece.
Ok.Am multe sa-ti zic.Sa incepem.
1. Tipu poate e mai fricos de felul lui iar cu moartea bunicii lucrurile s-au inrautatit. Poate "o mai vede" sau pur si simplu ii este teama de morti.
2.Nu prea vorbeste.Ori asa ii e firea ori a iubit-o mult pe bunica lui si nu se poate obisnui cu gandul ca nu mai e.
3.Sufera.Ar trebui sa fii langa el.Chiar daca tu esti mai sociabil si mai vorbaret discuta cu el, nu-l lua la rost sau certa. Poate s-a inchis in el si il doare.Si eu intr-o vreme incepeam sa vb urat cu altii din cauza ca un tip nici nu ma baga in seama. Ajuta-l si vorbeste cu el.Cu siguranta l-a afectat moartea bunicii.
Cum tu îţi iubeşti părinţii ca pe ochii din cap, aşa şi el pe bunica sa. Poate a ales să se depărteze puţin de prietenii lui ca să-i fie mai bine.
Baftă!
anonim_4396 întreabă: