| Caluțcucorn a întrebat:

Am doisprezce ani si vreau sa va intreb ceva. Am un prieten cu care eram prieteni de mult timp. Dar de ceva vreme prin septembrie i-a murit bunica. Cam dupa doua luni dupa incident se comporta ciudat. Adica cu mine nu mai vorbeste ca inainte, nu mai avem ce discuta si jigneste pe toata lumea. Ca de exemplu astazi mi-am luat telefonul la mine si el zicea ca stau cu pro@#$. (Sa nu zic ). Si e foarte ciudat nu stie mai nimic, nu se distraza, e foarte ciudat. Nu ca eu sunt cel mai smecher, adica sunt bun la scoala am fost si la olimpiada la Lb. Romana. Dar el nu comunica si ca de exemplu lui ie frica sa aprinda becul in clasa si pune pe alti cand ii vine. Si el nu stie sa se distreze. Eu nu mai vreau sa tin legatura cu el. Daca jigneste pe toata lumea pe care nu o suporta si este foarte capos. El efectiv e mai demodat ca profesori, adica cu un profesor daca vorbeste cu un elev in clasa lui ii e frica sa zica ceva. Si tot astazi am vrut sa stau sa vorbesc cu el si mi-a zis ca nu sta in loc sa vorbim si sa vin eu in mers sa vorbim. Pentru ca mergem cu autobuzul. Dar si cand eram mai mici tot eu eram cel mai sociabil. Cum as putea sa il schimb?

5 răspunsuri:
| supradozadenebunie5 a răspuns:

Nu cred ca ai cum sa il schimbi, poate lui ii place asa cum este, nu mai incerca sa il schimbi pentru ca nu va intelege deoarece are o varsta frageda la fel ca tine si isi va da seama pe parcurs in timp ce va creste mai mare ca ceea ce face nu este bine.

| andreimada a răspuns:

El suta la suta poate o iubea mut pe bunica lui si acum sufera dupa ea.incercati toti colegi sa-l schimbati deoarece poate are probleme si in familiesad

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Nu mai vrei sa tii legatura cu el? Adica. daca ii esti un prieten loial fa cumva, ia-l de-o parte dupa ore si asculta-l, chiar daca se va eschiva fi barbat si nu-l lasa sa plece.

| JustMe34 a răspuns:

Ok.Am multe sa-ti zic.Sa incepem.
1. Tipu poate e mai fricos de felul lui iar cu moartea bunicii lucrurile s-au inrautatit. Poate "o mai vede" sau pur si simplu ii este teama de morti.
2.Nu prea vorbeste.Ori asa ii e firea ori a iubit-o mult pe bunica lui si nu se poate obisnui cu gandul ca nu mai e.
3.Sufera.Ar trebui sa fii langa el.Chiar daca tu esti mai sociabil si mai vorbaret discuta cu el, nu-l lua la rost sau certa. Poate s-a inchis in el si il doare.Si eu intr-o vreme incepeam sa vb urat cu altii din cauza ca un tip nici nu ma baga in seama. Ajuta-l si vorbeste cu el.Cu siguranta l-a afectat moartea bunicii.winking

| Melancolică a răspuns:

Cum tu îţi iubeşti părinţii ca pe ochii din cap, aşa şi el pe bunica sa. Poate a ales să se depărteze puţin de prietenii lui ca să-i fie mai bine. happy
Baftă!